mesnu platu "Mrkvica" s prilogom za dvoje u Restoranu Mrkvica
Mesna plata uključuje:
- 4 ćevapa
- 2 ražnjića
- 1 kobasicu
- 2 mala bečka odreska
- 2 kotleta
- 2 pileća filea
- 2 mesna uštipka
- domaći kruh i krumpir
- prilozi: luk i ajvar
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti ponude: do 28.4.2014.
Dolazak je potrebno najaviti dan ranije
Radno vrijeme:
pon - pet: 7h - 23h
sub, ned: 7h - 19h
Kontakt:
01 4876 519
091 4746 454
Adresa: Jurišićeva 19
Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana facebook možete poklanjati prijateljima
Originalni bosanski ćevap nešto je o čemu se mnogo priča među ljubiteljima mesa.
Od čega se zapravo sastoji, kako se poslužuje te što ide uz njega su vrlo bitne informacije :)
Priprema ćevapa: Meso narežite na sitne komade te ga dvaput izmeljite. Češnjak usitnite tako da izađe sok koji ćete potom pomiješati s mesom te dodavati začine, kajmak i mineralnu vodu. Smjesu izmiješajte te ostavite na nekoliko sati u frižider.
Ćevape oblikujte ručno, na duljine između 4-12 centimetara. Pecite ih na roštilju te prelijte mesnim sokom.
Obavezni prilozi:
Lepinja ili somun
Crveni luk sitno narezan
Kajmak
Priprema umaka:
Začine stavite u posudu, a zatim dodajte malo ulja. Temeljac i vodu prelijte preko toga te pustite da proključa. Savjet više: Mesni sok možete napraviti i od pola goveđe kocke za juhu. Stavite je u 2 decilitra vode i zagrijte u mikrovalnoj na 500W 1-2 minute. Izvor: Volim meso.hr
Nema komentara:
Objavi komentar