utorak, 25. ožujka 2014.

Ručak u Eko selu Gradunje za 1 osobu za 55kn! Domaća goveđa juha, zagrebački, punjeni svinjski kotlet, mix s roštilja, teletina ispod peke, zapečene punjene palačinke

Ponuda uključuje:
ručak za jednu osobu u Eko selu Gradunje
Možete birati između 5 menija:
MENU 1: domaća goveđa juha, punjeni svinjski kotlet Gradunje, prilog,salata, kruh i Prigorska baklava
MENU 2: domaća goveđa juha, Zagrebački punjeni odrezak, prilog, salata,kruh i Prigorska baklava
MENU 3: domaća goveđa juha, zapečene punjene palačinke s mesom i povrćem, salata,kruh i Prigorska baklava
MENU 4: domaća goveđa juha, mix s roštilja (kotlet, kobasice, ćevapi), prilog, salata, kruh i Prigorska baklava
MENU 5: domaća goveđa juha, teletina ispod peke, salata, kruh i Prigorska baklava
Ponudu možete koristiti:
pet, sub i ned: 12h - 17h
Udaljenost Zagreb - Eko selo Gradunje: oko 30 minuta
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Kućni ljubimci su dobrodošli
Osiguran parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Nakon kupovine potrebna je prethodna najava kako biste rezervirali željeni termin barem 3 dana ranije
Rok iskoristivosti: do 11.5.2014.
Ponuda Dana najnovije ponude  se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
Kontakt:
01 2067 815
092 1375 790
Adresa:
Gradunje 12A, Orešje Donje,
Sv. Ivan Zelina
Možete iskoristiti 4 ponude na svoje ime
Možete pokloniti 4 ponude prijateljima

Slijedeći slikovitu tradiciju vinorodnog kraja, Eko selo Gradunje nastoji turistima i posjetiteljima dočarati nekadašnji život prigorskog sela kroz autentične drvene kuće, zdravu ekološku hranu i ostale namirnice.
Nemojte čekati, priuštite si jednodnevni odmor u seoskoj atmosferi, daleko od gradske vreve i gužve i preporodite se već danas.
Domaća goveđa juha
Vrijeme pripreme: 240 min
Meso stavite kuhati u vodu i kad se napravi pjena, maknite ju.
U vodu dodajte soli, papra u zrnu, vegete i pustite nek lagano krčka 2 sata u polupokrivenoj posudi.
Povrće očistite i operite i dodajte ga u juhu zajedno s lovorovim listom i pasiranom rajčicom (ili svježom).
Neka se sve zajedno kuha još sat vremena, a zatim probodite meso nožem da vidite da li je kuhano. Na kraju dodajte još soli, papra i vegete po ukusu.
Sastojci za 6 osoba:
1,5 kg goveđeg buta
5 većih mrkvi (ili koliko volite)
2 veće glavice luka
1-2 korjena peršina
1/2 srednje glavice celera
1 manja brokula
2 listića lovora
1 dcl pasirane rajčice (ili 2 cijele)
2-3 češnja češnjaka
vegeta, sol, papar u zrnu
Izvor članka: Coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar