petak, 28. veljače 2014.

Roštilj plata - ražnjići, ćevapi, kotleti, pljeskavice, kobasice i šiš, juha, prilozi i palačinke Ručak ili večera za dvije osobe za 77kn!

Ponuda uključuje:
juhu, roštilj platu s prilozima i palačinkama za dvije osobe u Pizzeria Rubikon
Meni sadrži:
- 2 goveđe juhe
- roštilj plata (1 ražnjić, 1 ćevap,1 kotlet, 1 pljeskavica, 1 kobasica i 1 šiš) x 2
- prilog (lepinja, riža ili pomfrit ili povrće na maslacu, luk ili ajvar) x 2
- palačinke 4 kom (marmelada, čokolada, orasi)
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju jela i pića je moguće nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Besplatan parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 26.4.2014.
Dolazak je potrebno najaviti dan ranije
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kontakt: 01 3691 450, 01 3695 401, 01 2694 887, 098 737 887
Adresa: Hruševačka 8
Vrijeme korištenja ponude:
pon - sub: 10h - 22.30h , ned: 13h - 22.30h
Vodimo Vas u 3D šetnju do Pizzerie Rubikon
Možete iskoristiti više ponuda na svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Marinada
Upravo su marinade ključni čimbenik koji će komad mesa ili ribe na roštilju činiti vrhunskim jelom. Ne samo da uvelike doprinose okusu i omekšavaju strukturu mesa, marinade mogu neutralizirati štetno djelovanje roštiljanja na zdravlje.
Većina marinada ima kiselu osnovu, primjerice ocat, vino ili limunov sok jer kiselina oslabljuje mišićno tkivo čineći meso mekšim i sočnijim u ustima.
No osim što kiselina omekšava meso, ujedno zamjenjuje arome, koje su se izgubile pečenjem, novim aromama koje su komplementarne prirodnom okusu mesa.
Marinade u svojoj osnovi mogu sadržavati čak i mliječne proizvode koji osim što posjeduju blagu kiselost i tako potiču omekšavanje mesa, kao što se odležavanjem mesa dobiva njegova nježnija struktura. Izvor: Gastro.hr

Nema komentara:

Objavi komentar