srijeda, 5. ožujka 2014.

4 kavitacije, 4 limfne drenaže i 4 anticelulitne masaže za 439kn umjesto 2.000kn! Riješite se narančine kore uz pomoć profesionalaca

Ponuda uključuje:
4 kavitacije, 4 limfne drenaže i 4 anticelulitne masaže u salonu ljepote Vabela
Dio tijela koji se tretira: ruke, noge, trbuh
Broj dolazaka: 4
Trajanje tretmana:
kavitacija: 30 min
linfna drenaža: 45min
anticelulitna masaža: 30min
Preporučeni razmak između tretmana: 7 dana
Marka aparata koji se koristi: Explosive Speed Grease i Elektrost - AYpius
Ponuda se ne preporučuje trudnicama, osobama koje imaju metalnu ugradnju u organizmu, srčanim bolesnicima i osobama koje imaju problema s krvnim tlakom
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: 4.5.2014.
Potrebno je prethodno rezervirati termin 2 - 3 dana unaprijed
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon - pet: 9h - 21h
sub: 9h - 16h
Kontakt:
01 3876 077
Ponudu možete koristiti na 3 lokacije:
Slavenskog 1, Zagreb (Shopping centar Prečko, II. kat, lokal br. 176)
Dužice 19, Zagreb (Trešnjevka)
Ul. maršala Tita 22, Zaprešić
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Kavitacija i uklanjanje masnog tkiva

Kad pričamo o metodama pomoću kojih želimo smanjiti masno tkivo koje se nakupilo, tada slobodno možemo spomenuti i jednu sve popularniju metodu. Naravno riječ je o kavitaciji koja se zapravo odnosi na ultrazvuk visoke snage koji se isključivo primjenjuje kod pretilih ljudi u svrhu smanjivanja masnih nakupina.
Poznato je kako kavitacija omogućava primjenu na područjima gdje se želi djelovati, bilo da se radi o nogama ili stražnjici, znači na bilo kojem dijelu tijela gdje je došlo do nakupljanja masnih stanica. Smanjenje opsega do kojeg dolazi nakon tretmana kavitacije rezultat je ultrazvučnih valova koji masnoću iz masnih stanica odvode u limfni sustav odakle odlaze u preradu kroz jetru nakon čega se izlučuju iz organizma.
Bitno je napomenuti kako se tretman može raditi svakih 8-10 dana, ali ne i češće. Iako se radi o neinvazivnom tretmanu za razliku od ostalih, morate znati kako se kavitacija preporuča samo kod zdravih osoba gdje je posebno važno zdravlje jetre.
Nikako se ne smije provoditi u trudnoći, kod osoba koje imaju ugrađen pacemaker, u slučaju bolesti srca, visokog krvnog tlaka te problema sa štitnjačom. Preporuča se svaki put nakon tretmana konzumacija puno tekućine te potpuno izbacivanje alkohola te masnih jela.
Kod svih onih koji su prošli ovaj tretman zabilježeno je smanjenje opsega od 1 do 4 cm. Dakle svi koji možete slobodno si priuštite kavitaciju i riješite svega onog što vam je predstavljalo prave probleme.

Izvor: Savjetnica.com


Nema komentara:

Objavi komentar