srijeda, 15. siječnja 2014.

Tečaj kuhanja - indijska kuhinja s 3 uključena ručka za 599kn umjesto 1.200kn! Svaki polaznik dobiva potvrdu o odslušanom tečaju

Ponuda uključuje:
tečaj indijske kuhinje s 3 uključena ručka u Indijskom restoranu Maharadja
Trajanje tečaja:
12h raspoređeno na teorijski dio (4h) i praktični dio (8h)
Tečaj se održava u 3 dolaska raspoređenih po dogovoru
Raspored:
ponedjeljkom: 12h - 16h ili 17h - 21h
po dogovoru su mogući i drugi termini
Svaki polaznik na kraju dobiva potvrdu o odslušanom tečaju
Broj osoba u grupi: 2 - 3
Nije potrebno predznanje
Minimalan broj polaznika da bi se oformio tečaj: 2
Prilikom svakog dolaska imate priliku degustirati napravljeno jelo :)
Ponudu koristite uz predočenje potvrde koja će Vam biti poslana na mail i koja Vam je dostupna za printanje s Vašeg profila
S tečajem je potrebno završiti najkasnije do 14.3.2014.
Nakon kupovine potrebno se javiti na navedeni kontakt broj radi formiranja grupa i dogovora oko termina
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste rezervirali termin a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kontakt:
01 4814 305
091 1341 476
Adresa: Opatovina 19
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Indija - zemlja čarobnih začina
Zbog svog položaja i veličine Indija obuhvaća različita klimatska područja, što se naravno prenijelo i na vrstu i načine pripremanja hrane. 
Mnogi indijski začini nalaze se i na našim policama. Njihova jela su bogata aromom, okusima i mirisima i suprotno vjerovanjima nisu sva ljuta. Intezitet ljutine se uvijek podešava okusu onog koji jede. 
Ova zemlja ima zaista veliku gastronomsku povijest koju je skoro pa nemoguće cjelokupnu obuhvatiti i opisati.
Indijska jela bogata su aromom, okusima i mirisima i suprotno vjerovanjima nisu sva ljuta. Intenzitet ljutine uvijek se podešava okusu onog koji jede.
Začine u zrnu uvijek koriste u izvornom stanju, a oni u prahu prže se radi okusa i arome. Glavni indijski začini su: kim, papar, crveni i zeleni čili, klinčić, korijander, cimet, lovorov list, šafran. Uz začine koristi se i aromatično povrće: luk, češnjak i đumbir. Ipak, zaštitni znak Indije je curry koji u sebi sadrži preko trideset različitih začina.
Ono što se na Zapadu naziva indisjkom kuhinjom je zapravo samo kuhinja sjevernih pokrajina Indije. Svaka od regija ima svoje začine i specifičian način pripreme. Izvor članka: Furaj.ba

Nema komentara:

Objavi komentar