četvrtak, 16. siječnja 2014.

Izbjeljivanje zubi Opalescence Boost tehnologijom u Poliklinici Krhen za 899kn umjesto 2.500kn! Izbijelite zube bez straha od oštećene cakline

Ponuda uključuje:
izbjeljivanje zubi Opalescence Boost tehnologijom u Poliklinici Krhen
Trajanje tretmana: cca 60min
Pregled obavlja: Tomislav Krhen, dr. med. dent.
Tretman se ne preporučuje osobama sa zubnim navlakama, osobama koje nose aparatić te osobama koje imaju porculanske zube
Nakon tretmana ne preporučuje se konzumirati obojenu hranu i pića poput crnog vina, umaka ili crnog čaja prvih 48h
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 28.2.2014.
Dolazak je potrebno najaviti
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon, sri: 12h - 20h
uto, čet, pet: 9h - 17h
Kontakt:
01 4651 307
info@poliklinika-krhen.hr
Adresa:
Masarykova 2
Možete iskoristiti više ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Dr. Tomislav Krhen rođen je u Zagrebu 1985. godine. Osnovnu i srednju školu završava također u Zagrebu, upisuje Stomatološki fakultet 2003. i završava ga u roku. Tijekom studija već surađuje na kliničkim ispitivanjima i radi za Polikliniku, a po završetku pripravničkog staža zapošljava se na puno radno vrijeme. Godine 2011. upisuje poslijediplomski specijalistički studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Prati sve suvremene trendove, odlazi na domaće i inozemne kongrese kao primjerice ITI kongres New York 2007. i Geneva 2010. te se dodatno usavršavaje na raznim protetskim i implantološkim tečajevima.
Izbjeljivanje zubi Opalescence Boost tehnologijom jedan je od načina tretiranja zubi koji ne uništava caklinu, ne iritira desni i povećava zaštitu Vaših zubi. Ovom metodom podjednako se izbjeljuju zubi obje vilice.
Zube je moguće izbijeliti čak i do osam nijansi, no ne mogu se svi zubi jednako izbijeliti jer to ovisi o osnovnoj boji zubi, ali i o tome je li zubna caklina prije već bila oštećena. Rezultati su odmah vidljivi, a trajnost ovisi o prehrambenim navikama svake osobe.
Opalescence Boost prvi je medicinski proizvod za izbjeljivanje kod kojeg je dokazana sposobnost remineralizacije cakline i povećana otpornost na karijes.
Opalescence u svom sastavu ima floride i druge supstance koje smanjuju preosjetljivost zuba koja se često javlja u toku bijeljenja.
Uputite se u Polikliniku Krhen i pobrinite se za blistav osmijeh!

Nema komentara:

Objavi komentar