utorak, 28. siječnja 2014.

Pramenovi ili bojanje, šišanje, fen frizura, masaža vlasišta i njega kose arganovim uljem za 139kn! Izaberite između klasičnih ili višebojnih pramenova i osvježite izgled

Ponuda uključuje:
klasične pramenove, višebojne pramenove ili bojanje, šišanje, masažu vlasišta, fen frizuru i njegu kose arganovim uljem u Frizerskom salonu Snap 
Ponudu je moguće koristiti od 5.2.2014.
Ponuda je namijenjena i ženama i muškarcima
Nadoplata za ekstremno dugu kosu 30%
Trajanje tretmana: cca 1.5h (ovisno o dužini kose)
Broj dolazaka: 1
Marka proizvoda: Farmavita
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 5.4.2014.
Potrebna je prethodna najava 3 dana unaprijed
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Radno vrijeme:
pon - pet: 11h - 20h
sub: 8h - 14h
Kontakt:
092 3000 934
Adresa:
Martićeva 71, kod Kvaternikovog placa
Možete kupiti 1 ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Kako imati lijepu i sjajnu kosu
Želite li dugoročno imati lijepu, sjajnu i zdravu kosu? Postoje razni proizvodi koji vam mogu zagarantirati kvalitetu kose kakvu ste oduvijek željeli, ali ako želite nešto na duge staze, slijede savjeti koji će vam u tome pomoći.
Nije vam svejedno kako izgledate i želite uvijek imati lijepu frizuru? Ali za frizuru kakvu vi želite potrebno je upotrebljavati razne preparate kao što je lak za kosu, gel i pjena.
Ne treba zaboraviti na peglu za kosu i uvijače. Svi oni zajedno mogu oštetiti kosu zbog kojih će izgubiti sjaj ako se prečesto koriste.
Budite umjereni u upotrebi gela i laka za kosu, a kada poželite izravnati kosu peglom pokušajte radije odabrati neku drugu frizuru ili izvući kosu na četku. Ne zaboravite držati sušilo što dalje od kose, barem 5 cm.
Izbjegavajte prevelike količine šampona. Učestalost pranja kose ovisi o tome kakvu kosu imate. Bilo bi najbolje kada bi se odlučili za pranje kose svaka četiri dana.
Izvor: Savjetnica.com

Nema komentara:

Objavi komentar