ponedjeljak, 28. travnja 2014.

Puretina sa špekom, pileći ražnjići, ćevapi i punjena pljeskavica za dvoje za 59kn umjesto 120kn! Uživajte uz živu muziku petkom i 10% popusta na štrudle i palačinke

Ponuda uključuje:
miješano meso za dvije osobe u Restoranu Pupa kod Ljubice
Meni sadrži
- 2 puretine sa špekom, 2 ražnjića, 2 pileća ražnjića sa povrčem, 6 ćevapa, 2 punjene pljeskavice, 2 vratine i krumpir
Dodatni popust koji ostvarujete: 10% popusta na štrudle i palačinke
Ponudu možete iskoristiti od ponedjeljka do petka
Bend nastupa petkom
od 20h
Ponuda se odnosi na konzumaciju u restoranu
Dodatnu konzumaciju jela i pića možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Besplatan parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 1.7.2014.
Dolazak je potrebno telefonski najaviti 1 dan unaprijed
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 6h ranije
Radno vrijeme:
restoran
pon - čet: 10h-22h
pet: 10h-2h
kuhinja
pon - čet: 10h - 20h
pet:10h - 22h
Kontakt:
01 3833 138
098 621 891
Adresa:
Jarun 45
Možete kupiti 5 ponuda na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Restoran Pupa kod Ljubice

Autentični duh starog Zagreba, topao i ugodan ambijent, uslužno, ali nenametljivo osoblje te velika ponuda gastronomskih specijaliteta tajna su uspjeha obiteljskog restorana "Pupa - kod Ljubice" na Jarunu, restorana koji oduševljava štovatelje domaće hrane već više od četiri desetljeća. 
"Pupa - kod Ljubice" mjesto je gdje u ugodnom ambijentu i izvrsnoj hrani može uživati do 150 osoba.
Petkom uživajte u nezaboravanom provodu uz živu glazbu 
Pogledajte promo video restorana
Uživanje u hrani, svadbenu kao i druge svečanosti te domjenke pretvoriti će vam u vrhunski užitak
Zašto je dobro jesti meso? 
Željezo je neophodan mineral za ljudski organizam.
Meso se u prosjeku sastoji od 20% bjelančevina, a dodatna prednost je što organizam najbrže apsorbira upravo bjelančevine iz mesa.
Izvor: Metro-portal.hr

Nema komentara:

Objavi komentar