mesnu platu Mademoiselle za 3 osobe:
-3 ramsteka sa žara,
-3 kotleta sa žara,
-3 pljeskavice,
-3 pureća ražnjića omotana slaninom,
-3 odkoštena bataka punjena sirom, šunkom i šampinjonima
u Restoranu Mademoiselle
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju hrane i pića možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Parking osiguran
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 16.6.2014.
Potrebna je telefonska najava
Kontakt:
01 6187 827
098 417 563
Adresa: Radnička cesta 80
(Zagreb tower, prizemlje)
Radno vrijeme:
pon - sub: 10h - 22h
Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana možete poklanjati prijateljima
Punjene pljeskavice
Sastojci i način pripreme:
Meso:
500 g miješanog mljevenog mesa
2 crvena luka sitno nasjeckana
1 režanj bijelog luka
sol, papar
1 žlica vegete pikant
2 manja jaja ili jedno veće
Nadjev:
15 dag sira naribanog
2 žlice senfa
1 režanj bijelog luka sitno nasjeckan
2 kisela krastavca naribana
U jednu posudu stavite mljeveno meso, crveni luk nasjeckan, bijeli luk nasjeckan, jaja, zacine.Dobro pomjesajte da se smjese spoje i oblikujete 4-5 velikih pljeskavica.
Za nadjev pomjesajte sjeckani cesnjak ,sir, naribane krastavce, senf i podjelite nadjev po mesu na pola pljeskavice i s drugom stranom ih zatvorite. Rubove dobro stisnite da nadjev ne može van.
Na malo ulja pecite s jedne strane 10-tak minuta na srednje jacoj vatri pa okranite i pecite jos nekih 5-6 minuta. Izvor članka: Coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar