srijeda, 16. travnja 2014.

Mesna plata - ramsteki, kotleti, pljeskavice, pureći ražnjići i punjeni bataci za 149kn! Ručak ili večera za 3 osobe uz priloge

Ponuda uključuje:
mesnu platu Mademoiselle za 3 osobe:
-3 ramsteka sa žara,
-3 kotleta sa žara,
-3 pljeskavice,
-3 pureća ražnjića omotana slaninom,
-3 odkoštena bataka punjena sirom, šunkom i šampinjonima
u Restoranu Mademoiselle
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju hrane i pića možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Parking osiguran
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 16.6.2014.
Potrebna je telefonska najava
Kontakt:
01 6187 827
098 417 563
Adresa: Radnička cesta 80
(Zagreb tower, prizemlje)
Radno vrijeme:
pon - sub: 10h - 22h
Možete kupiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Punjene pljeskavice

Sastojci i način pripreme: 

Meso:
500 g miješanog mljevenog mesa 
2 crvena luka sitno nasjeckana 
1 režanj bijelog luka 
sol, papar 
1 žlica vegete pikant 
2 manja jaja ili jedno veće 
Nadjev: 
15 dag sira naribanog 
2 žlice senfa 
1 režanj bijelog luka sitno nasjeckan 
2 kisela krastavca naribana 

U jednu posudu stavite mljeveno meso, crveni luk nasjeckan, bijeli luk nasjeckan, jaja, zacine.Dobro pomjesajte da se smjese spoje i oblikujete 4-5 velikih pljeskavica. 
Za nadjev pomjesajte sjeckani cesnjak ,sir, naribane krastavce, senf i podjelite nadjev po mesu na pola pljeskavice i s drugom stranom ih zatvorite. Rubove dobro stisnite da nadjev ne može van. 
Na malo ulja pecite s jedne strane 10-tak minuta na srednje jacoj vatri pa okranite i pecite jos nekih 5-6 minuta. Izvor članka: Coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar