četvrtak, 10. travnja 2014.

Egipatska depilacija nogu i bikini zone ili egipatska brazilska depilacija za 99kn! + 50% popusta prilikom sljedećeg dolaska na tretman po želji

Ponuda uključuje:
egipatsku depilaciju cijelih nogu i bikini zone ili egipatsku brazilsku depilaciju u Studiju Dulcis
Dodatni popusti koje ostvarujete: 50% popusta prilikom sljedećeg dolaska na tretman po želji
Broj dolazaka: 1
Trajanje tretmana: cca 1,5h
Marka proizvoda: Pandys šećerna pasta
Ponuda je namijenjena ženama
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 8.6.2014.
Potrebno je prethodno rezervirati termin
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko rezervirani termin nije otkazan minimalno 48h unaprijed
Radno vrijeme:
pon, sri i pet: 13h - 20h
uto i čet: 10h - 16h
sub: 9h - 13h
Kontakt: 098 822 598
Adresa: Kovinska 4a, Jankomir
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Šećerna pasta dobivena je od mješavine glukoze, fruktoze i saharoze te se sastoji od vrlo malih molekula. Za razliku od običnog voska, ona prodire puno dublje u kožu. Na taj način dlaku izvlači iz korijena i ne trga ju, pospješuje zatvaranje folikule čime je daljni rast dlake otežan.
Smjer nanošenja i smjer čupanja dlačica pastom drugačiji su nego kod depiliranja običnim voskom te zbog toga nema neugodnih i ružnih prištića koji nastaju zbog urastanja dlačica u kožu.
Važno je da se dlačice depiliraju dok su još kratke (5-6mm), odnosno u fazi rasta. Kad je dlaka već duga, ona je u tzv. fazi opadanja. Kad je dlačica kraća, bit će potrebno puno više vremena da se u folikuli stvori nova i izraste.
Depilacija traje nešto duže od obične te s vremenom dlačice postaju mekše i rjeđe zbog djelovanja mješavine prirodnih šećera i postepenog zatvaranja folikule u dubljem sloju kože.
Koža nakon depiliranja nema ružnih crvenih točkica niti alergijskih reakcija, već ostaje glatka i baršunasta. Preporučuje se i za depilaciju ruku te prepona gdje je koža posebno nježna i osjetljiva. Najidealnije bi bilo depilirati dlačice šećernom pastom svaka 2-3 tjedna sve dok dlačice ne oslabe. Nakon toga dovoljna je depilacija i jednom mjesečno.

Nema komentara:

Objavi komentar