ponedjeljak, 13. listopada 2014.

Terapeutsko ulje Krauterol - svjetski poznato rješenje raznih tegoba s uključenom dostavom za 99kn! Sadrži 110 prirodnih biljaka protiv nesanice, raznih bolova, znojenja

Ponuda uključuje:
100ml višenamjenskog terapeutskog ulja Krauterol u ponudi Res non verbe
Ulje je samo za vanjsku primjenu
Nakon kupovine potrebno je poslati mail na info@res-non-verba.hr: s imenom, prezimenom, kontaktom i željenom adresom dostave najkasnije do 10.12.2014.
Rok za dostavu: 5 radnih dana
Dostavu vrši: DPD
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Ponudu je potrebno iskoristiti u navedenom terminu
Kontakt: 091 3673 754
Možete kupiti više ponuda na svoje ime
Ponuda Dana najnovije ponude  možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Proizvedeno od korijena, plodova i drugih dijelova 110 biljaka iz cijeloga svijeta 
Riječ je o prirodnom proizvodu za njegu tijela koji se utrljava u kožu masirajući. Osim što olakšava disanje, pomaže kod znojenja. Nanesite ga prije spavanja ili ujutro na područje gdje se znojite. 
U slučaju iscrpljenosti i umora 3 - 5 kapi utrljajte na čelo. Koristan je kod sportskih aktivnosti, pješačenja, planinarenja i pojačanog fizičkog napora (večer prije tih aktivnosti umasirate 3 - 5 kapi u nadlaktice, bedra, listove, koljena i stopala te isto ponovite i nakon aktivnosti.
Također, i nakon osobne higijene utrljate 3 - 5 kapi na prsa, vrat, zatiljak, čelo, tabane, sljepoočnice, tjeme i/ili zatiljak, gdje u trenutku osvježava i revitalizira.
Možete ga koristiti i za masažu (3 - 5 kapi pomiješate s baznim uljem) ili kod opeklina i njege stopala kako bi bila svježa i ugodnog mirisa.

Nema komentara:

Objavi komentar