srijeda, 1. listopada 2014.

Električno sušilo za rublje - izrađeno od aluminija s 8 grijaćih šipki za 259kn umjesto 549kn! S praktičnim i laganim stalkom za robu brže osušite rublje

Ponuda uključuje:
električno sušilo za rublje izrađeno od aluminija s 8 grijaćih šipki u ponudi firme Filcer
Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
Snaga: 100W
Dimenzije: 1150 x 570 cm
Električna sušilica za rublje izgleda kao i standardno sušilo, ali se roba vješa na zagrijane grijače pa se lakše i brže suši
Proizvod se preuzima dostavom ili osobno uz prethodnu najavu, na adresi Ozaljska 13, Zagreb, Frizerski salon L&K (jedino u vremenu: pon, uto, čet, pet:
16,30h -18,30h; sri, sub: 9h -11h)
Za osobno preuzimanje dovoljna je osobna iskaznica, potvrde nije potrebno printati
Nakon primitka potvrde o uplati potrebno je na mail filcer@net.hr poslati svoje podatke: ime, prezime, adresu za dostavu i kontakt broj
Dostavu vrši: City Express
Dostava se nadoplaćuje oko 30kn
Rok za isporuku: 5 radnih dana
Proizvod je potrebno naručiti najkasnije do 1.12.2014.
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Kontakt: 098 488 419, filcer@net.hr
Možete kupiti više ponuda na svoje ime
Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Ispravno vješanje i sušenje rublja
Ako ispravno objesite rublje, uštedjet ćete mnogo truda oko glačanja. Bilo bi dobro da i kvačice za rublje operete povremeno u sapunici jer ćete time spriječiti moguće mrlje u svježe opranom rublju. 
Nastojte objesiti rublje po vrsti, donje rublje kraj donjeg rublja, čarape do čarapa i redom rublje koje se glača. Mnogo lakše ćete skidati rublje ako ga tako razvrstate. 
Donje rublje od umjetnog vlakna – steznike, podsuknje i grudnjake – ne bi trebalo nikad sušiti na suncu. Takvo rublje, kao i čarape i hulahopke, treba prati svakog dana.
Kratke čarape, dokoljenke i slično objesite na vršak stopala i to uvijek u parovima jednu kraj druge.
Traperice treba objesiti mokre, jer ih je onda mnogo lakše glačati. Vrlo je korisno češće premještati naročito velike komade, da bi se osušili brže i što je još važnije, ravnomjernije.
Nastojte uvijek skinuti rublje dok je još malo vlažno, jer ćete ga onda lakše glačati. Razumljivo je da bi trebali sve rublje, pošto ga skinete, pažljivo složiti, i po mogućnosti spremiti u plastičnu košaru.
Izvor: Savjetnica.com

Nema komentara:

Objavi komentar