petak, 2. kolovoza 2013.

Strani jezici napredni - komplet za samostalno učenje jezika za 115kn umjesto 219kn! Napredni tečaj engleskog, njemačkog, francuskog ili španjolskog jezika

  Ponuda uključuje: komplet za napredno samostalno učenje stranog jezika - engleski, njemački, francuski ili španjolski u izdanju Klett Verlag tvrtke
    Možete odabrati jedan od ponuđenih stranih jezika
    Radi se o komunikacijskom naprednom paketu koji uključuje:
    dva audio CD-a s dijalozima i rječnikom, udžbenik u boji (176 stranica), te priručnik (104 stranice)
    Dostava: uključena u cijenu za sve dijelove Hrvatske
    Nakon kupovine potrebno je javiti se na mail antonela@klett.hr s imenom, prezimenom, adresom za dostavu, željenim jezikom, šifrom potvrde te napomenom "Ponuda dana"
    Odmah nakon primitka maila, paket se šalje na Vašu adresu i stiže kroz 5 - 6 radnih dana
    Cijena dostave je uključena u cijenu, 10 kn
    Ponudu možete iskoristiti do 2.9.2013.
    Kontakt: 01 4619 155
    Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime
    Ponuda Dana  možete poklanjati prijateljima
Već ste naučili željeni strani jezik i to vrlo uspješno. No, kada ste došli u situaciju da svoje znanje iskoristite i ponosno pokažete…nekako se baš i niste mogli ponositi?
Neko vrijeme ne korištenja jezika i ne ponavljanja naučenog je bome ostavilo traga i sada je pravo vrijeme da svoje postojeće znanje ponovite, ali i nadogradite.
Karakteristike paketa su: jasne i pregledne lekcije, razumljiva gramatička objašnjenja i vježbe za usvajanje rječnika, poučne informacije o zemljama govornog područja, zanimljive ilustracije i fotografije.
Uz ovaj paket moći ćete vježbati komunikaciju i razumijevanje, a istodobno se usavršavati u pisanju i čitanju.
Klett Verlag je tvrtka specijalizirana za sve vrste knjiga, priručnika i nastavnih pomagala za učenje stranih jezika, a dio je Klett grupe, jedne od vodećih izdavačkih grupa u SR Njemačkoj i Europi.

Nema komentara:

Objavi komentar