petak, 30. kolovoza 2013.

NP Tara - rafting, noćenje u kampu, druženje uz logorsku vatru, kupanje i obilazak znamenitosti za 139kn! Priuštite si moćnu avanturu prije nego nam se sunce ponovno sakrije

Ponuda uključuje:
rafting avanturu na Tari (Brštanovica - Bastasi, cca 20km), osiguranje svih sudionika, najam profesionalne opreme, kupanje, druženje uz logorsku vatru i noćenje u kampu za jednu osobu u organizaciji Rafting kluba Tararaft
Nadoplate:
Boravišna pristojba: 0.5€ osoba/noć
Izletnička pristojba: 1€ osoba/rafting
Sobe su višekrevetne s 2, 3, 4, 6 ili 8 kreveta
Prirodne ljepote u blizini:
Planina Zelengora
Prašuma Perućica
NP "Sutjeska"
Pješčane piramide
Planina Maglić
Broj osoba u raftu: max 11 odraslih osoba + skiper
Minimalna dob: 5 godina
Parking osiguran
Rok iskoristivosti ponude:
do 29.11.2013.
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Kontakt:
00387 65 782 014
00381 64 40 60 079
Adresa:
Bastasi bb, Foča, BiH
Potrebna prethodna najava 10 dana ranije za dogovor termina i minimalno 5 dana ranije za otkazivanje termina, u suprotnom ponuda se smatra iskorištenom
Možete kupiti više ponuda na svoje ime
Ponuda Dana facebook  možete poklanjati prijateljima
Kanjon Tare, kao jedinstvena pojava po svojoj dubini od 1.000, a mjestimično i 1.300 metara, svrstava se odmah iza Velikog kanjona rijeke Kolorado u SAD.
Preporučeno vrijeme dolaska u kamp je 19h. U večernjim satima u restoranu se organizira zabava i druženje uz nezaobilaznu logorsku vatru i glazbu.
Narednog dana, pripreme za rafting kreću oko 10h. Zadužujete opremu i krećete prema Brštanovici, polaznoj točki raftinga. Slijedi rafting najuzbudljivijim dijelom Tare, dužine 20km i rafting Drinom do kampa, oko 5km.
Tijekom raftinga uzima se nekoliko pauza za kupanje, fotografiranje i obilazak okolnih znamenitosti. Nakon adrenalinske zabave, rafting tura završava u kampu. Usudite se kvalitetno zabaviti još jednom prije no dani postanu kraći!
Sve ove ljepote i znamenitosti ne znače nista dok bar jednom ne osjetite okus čiste vode tarske, dok ne čujete huk njenih brzaca ili uživate u pogledu s litica njenog kanjona. Doživite makar dio ove prirode i postanite vječni zaljubljenik rijeke koja vas nikad neće prestati oduševljavati!


Nema komentara:

Objavi komentar