srijeda, 29. travnja 2015.

Split, 3 dana za 2 - 6 osoba u apartmanu*** s kuhinjom za 999kn umjesto 2.000kn! Odmorite se u drugom po veličini gradu u Hrvatskoj do 31.5.

Ponuda Dana facebook uključuje:
2 noćenja za 2 - 6 osoba u apartmanima Ivica***
Preko portala kupujete rezervaciju, a ostatak iznosa plaćate u gotovini na licu mjesta
Možete kupiti više ponudu na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
Boravišna pristojba je uključena u cijenu
Besplatan parking
Besplatan internet
Udaljenost:
- od plaže: 800m
- od centra: 500m
- od Zagreba: 260km
Kućni ljubimci dozvoljeni na upit
Check in: do 14h, po dogovoru
Check out: do 10h
Opremljenost: 2 spavaće sobe, 2 dodatna ležaja, kupaona, kuhinja, TV
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: 31.5.2015.
Prije kupovine potrebno je provjeriti raspoloživost željenog termina na 091 5296 499
Termin je potrebno rezervirati minimalno 5 dana ranije
Ponuda Dana facebook se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 48h ranije
Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na info@ponudadana.hr
Adresa: Domovinskog rata 15, Split
Ponude možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Split
Dobrodošli u Split! Za grad u koji ste stigli njegovi će vam stanovnici s puno ponosa kazati kako je "najljepši na svijetu i okolici" i o tome s njima nemojte polemizirati, jer tisućljetni Split vedra duha koji ćete ubrzo otkriti, uvjerit će i vas u to!
Krenite u virtualnu šetnju gradom.
Split u 3 dana
Ne propustite prošetati četvrtima u kojima još živi duh starog Splita, posebno Veli Varoš i Radunica, ili Matejuškom, ribarskom lukom u kojoj još živi duh splitskih nesretnih ljubavnika Roka i Cicibele. To je Split iz vremena kad je bio mali grad od 30 tisuća stanovnika, u kojem se svi poznaju i koji je zaljubljen u vlastiti identitet i nasljeđe. 
Jedan od dana svakako rezervirajte za šetnju Marjanom. To je park šuma na zapadnom dijelu splitskog poluotoka odavno najvažnijeg gradskog simbola, poput prirodnog čuvara grada koji se pod njim pruža. 
Vraćajući se s Marjana prema gradu, posjetite i splitske muzeje, poput Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika i Arheološkog muzeja, koji čuvaju blago starih vremena.
Vrijedni obilaska su i Muzej grada Splita, Etnografski muzej, Galerija umjetnina s jednom od najvećih zbirki hrvatske i međunarodne umjetnosti u zemlji, Pomorski muzej na tvrđavi Gripe, Kuća slave splitskog sporta u kojoj se čuva sjećanje na brojne sportaše koji su svojim uspjesima Split učinili hrvatskom sportskom metropolom. 
Moguće je obići stadion Poljud, na kojem igra najpopularniji hrvatski nogometni klub Hajduk osnovan 1911., ponosan na svoje trofeje i najstariju navijačku skupinu u Europi, Torcidu. 
Tu su i brojna događanja, od klupskih koncerata i partyja, preko glazbenih, filmskih i kazališnih festivala, pa do predstava u Hrvatskom narodnom kazalištu, a program je dostupan na stranicama Turističke zajednice.

Nema komentara:

Objavi komentar