srijeda, 3. prosinca 2014.

Dekorativne jastučnice - uljepšajte životni prostor i pokažite kreativnost za samo 49kn! Idealan poklon sebi ili najbližima za nadolazeće blagdane

Ponuda uključuje:
dekorativnu jastučnicu u asortimanu tvrtke Krin d.o.o.
 Digital Foto Krina
Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku
Proizvod je moguće preuzeti osobno ili dostavom
Ukoliko se odlučite za osobno preuzimanje, ono je moguće na adresi Ul. grada Wirgesa 2a, Samobor (Super Konzum) i Ulica grada Vukovara 271, Zagreb (Chromosov toranj)
Ukoliko se odlučite za dostavu potrebno je na mail samobor@digitalfotokrin.com ili vukovarska@digitalfotokrin.com poslati osobne podatke: ime, prezime, adresu za dostavu i kontakt telefon te model jastučnice
Dostavu vrši Tisak Media
Nadoplaćuje se oko 15kn za područje cijele Hrvatske (potrebno prethodno kontaktirati Krin d.o.o. za dogovor oko uplate dostave)
Rok za dostavu: do 10 dana nakon narudžbe
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Proizvod je potrebno naručiti mailom ili preuzeti najkasnije do 22.12.2014.
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste proizvod naručili, a niste ga preuzeli
Radno vrijeme:
pon - pet: 8h - 20h
Kontakt:
01 3499 692
01 2301 933
Možete iskoristiti 1 ponudu na svoje ime
Ponuda Dana možete poklanjati prijateljima
Korisnik ima pravo na raskid ugovora sukladno čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača i roku za raskid
Dizajn interijera - personalizirani namještaj
Uređenja stana za mnoge je veoma važna stavka u životu. Životni prostor mora biti lijepo uređen kako bi vam život bio ugodniji i kako biste imali posebno mjesto u kojem ćete se odmoriti od svakodnevnog stresa.
I dok će neki reći kako je za uređenje stana potrebno jako mnogo novca, oni skromniji reći će da je za to potrebno tek nekoliko detalja koji će osvježiti prostor i koji će unijeti svjetlost u vaš dom. 
Pomoću printeva na raznim predmetima, kao što su plahte, jastučnice, šalice i sličnom moguće je urediti dom s mnogo stila. Svom stanu tako možete dodati dozu individualnosti i jedinstvenosti upravo pomoću ovakvih predmeta. 
Ovako vaš životni prostor postaje prepoznatljiv i unikatan te za mnoge udoban i inspirativan, a sve zahvaljujući personaliziranim predmetima koje možete iskoristiti pri njegovom uređenju.
Primjerice, imate kauč u dnevnom boravku i želite ga obogatiti ukrasnim jastučićima. 
Printevi na plahtama i jastučnicama također su veoma pogodni i za hotele te ostale ugostiteljske objekte i daju im dojmljiv pečat, nešto po čemu će se pamtiti i zbog čega će se gosti rado vraćati. 
Ne treba zaboraviti da se radi o sitnicama koje ne koštaju mnogo, a koje mnogi pamte te ih je lako zamijeniti kada se istroše.
Izvor: Apartmanko.hr

Nema komentara:

Objavi komentar