srijeda, 16. srpnja 2014.

Ručak u Eko selu Gradunje za 1 osobu za 55kn! Domaća goveđa juha, zagrebački, punjeni svinjski kotlet, mix s roštilja, teletina ispod peke ili zapečene punjene palačinke

Ponuda uključuje:
ručak za jednu osobu u Eko selu Gradunje
Ponudu možete koristiti:
pet, sub i ned: 12h - 17h
Možete birati između 5 menija:
MENU 1: domaća goveđa juha, punjeni svinjski kotlet Gradunje, prilog, salata, kruh i Prigorska baklava
MENU 2: domaća goveđa juha, Zagrebački punjeni odrezak, prilog, salata, kruh i Prigorska baklava
MENU 3: domaća goveđa juha, zapečene punjene palačinke s mesom i povrćem, salata, kruh i Prigorska baklava
MENU 4: domaća goveđa juha, mix s roštilja (kotlet, kobasice, ćevapi), prilog, salata, kruh i Prigorska baklava
MENU 5: domaća goveđa juha, teletina ispod peke, salata, kruh i Prigorska baklava
Udaljenost Zagreb - Eko selo Gradunje: oko 30 minuta
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Dodatnu konzumaciju možete nadoplatiti u restoranu prema redovnom cjeniku
Kućni ljubimci su dobrodošli
Osiguran parking
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Ukoliko preko portala kupite rezervaciju, ostatak iznosa plaćate u gotovini na licu mjesta
Rok iskoristivosti: 7.9.2014.
Nakon kupovine potrebna je najava kako biste rezervirali željeni
termin 3 dana ranije
Ponuda Dana najnovije ponude se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24h ranije
Kontakt:
01 2067 815
092 1375 790
Adresa:
Gradunje 12A, Orešje Donje,
Sv. Ivan Zelina
Možete iskoristiti 4 ponude na svoje ime
Možete pokloniti 4 ponude prijateljima
Eko selo Gradunje
Slijedeći slikovitu tradiciju vinorodnog kraja, Eko selo Gradunje nastoji turistima i posjetiteljima dočarati nekadašnji život prigorskog sela kroz autentične drvene kuće, zdravu ekološku hranu i ostale namirnice.
Nemojte čekati, priuštite si jednodnevni odmor u seoskoj atmosferi, daleko od gradske vreve i gužve i preporodite se već danas.
Domaća goveđa juha
Meso stavite kuhati u vodu i kad se napravi pjena, maknite ju.
U vodu dodajte soli, papra u zrnu, vegete i pustite nek lagano krčka 2 sata u polupokrivenoj posudi.
Povrće očistite i operite i dodajte ga u juhu zajedno s lovorovim listom i pasiranom rajčicom.
Neka se sve zajedno kuha još sat vremena, a zatim probodite meso nožem da vidite da li je kuhano. Na kraju dodajte još soli, papra i vegete po ukusu.

Sastojci za 6 osoba:

1,5 kg goveđeg buta
5 većih mrkvi (ili koliko volite)
2 veće glavice luka
1-2 korjena peršina
1/2 srednje glavice celera
1 manja brokula
2 listića lovora
1 dcl pasirane rajčice (ili 2 cijele)
2-3 češnja češnjaka
vegeta, sol, papar u zrnu
Izvor članka: Coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar