četvrtak, 15. svibnja 2014.

Riblji ili mesni meni za dvije osobe u 3 slijeda od 119kn! Orada ili brancin, pohani pileći odrezak punjen sirom, šunkom i suhim šljivama, pekarski krumpir, desert kuće u restoranu Mademoiselle

Ponuda uključuje:
riblji ili mesni meni za 2 osobe u 3 slijeda u Restoranu Mademoiselle
Riblji meni uključuje: hladno predjelo: riblja pašteta na podlozi od domaćeg kruha, glavno jelo: oborita riba - orada ili brancin s grilla uz prilog krumpir na mediteranski način, desert kuće
Mesni meni uključuje: hladno predjelo: pileća pašteta na podlozi od domaćeg kruha, glavno jelo: piletina all "Mademoiselle" - pohani pileći odrezak punjen sirom, šunkom i suhim šljivama s pekarskim krumpirom, desert kuće
Dodatna pogodnost koju ostvarujete:
- 20% popusta na konzumaciju pića
- 20% popusta na butelju vina prilikom korištenja ponude
Ponuda se odnosi na konzumaciju hrane u restoranu
Parking osiguran
Ponudu koristite uz predočenje osobne iskaznice, potvrde nije potrebno printati
Rok iskoristivosti: do 14.7.2014.
Obavezna telefonska najava
Kontakt:
01 6187 827
098 417 563
Adresa: Radnička cesta 80
(Zagrebtower, prizemlje)
Radno vrijeme:
pon - sub: 10h - 22h
Možete iskoristiti neograničen broj ponuda na svoje ime
Ponuda Dana facebook   možete poklanjati prijateljima
Riba u soli
Riba u soli je specijalitet mediteranske kuhinje i na ovaj način se najlešće priprema orada, brancin i zubatac! Kažu da riba tri puta pliva… u moru, u ulju i u vinu… a ponekad zaroni i u čistu so :)
Sastojci
- 1,5 do 2 kg ribe (orada, brancin ili zubatac)
- 2 kg krupne soli
- 4 bjelanjka

za marinadu
- 2 do 3 režnja češnjaka
- 2 dcl maslinovog ulja
- svježi bosiljak
Priprema - 75min
Ribu očistite, operite i dobro osušite. Pleh prekrite slojem soli debljine 1 cm.
U tako pripremljen pleh položite ribu i prekrijte je ostatkom soli u kojoj ste pomješali umučena bjelanca.
Obratite pažnju da riba bude potpuno prekrivena.
Pecite u rerni zagrijanoj na 190 stupnja C oko 45 minuta.
Kada je pečeno kuharskim čekićem razbite kalup, izvadite ribu i premažite je maslinovim uljem.
Za marinadu usitnite bijeli luk, a zatim ga pomješajte s maslinovim uljem i sitno isjeckanim bosiljkom.
Izvor članka: Coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar