srijeda, 17. listopada 2012.

Tri terapije kralježnice za 295kn umjesto 1.230kn!


Ponuda uključuje:
- 3 terapije kralježnice
- Kupnjom ove ponude ostvarujete gratis uslugu po izboru iz redovne ponude centra
- Terapija traje 30 minuta
- Ponudu možete iskoristiti u tri dolaska
- Ponuda dana facebook može se iskoristiti do 17.12.2012.

Terapijom kralježnice tretira se kompletna kralježnica, obuhvaća se vratni dio te meridijani nogu, a po potrebi, korigiraju kukovi.
Također, dobiti ćete potrebne informacije o stanju kralježnice te će Vam biti objašnjeno kako je došlo do Vašeg problema i kakav je pristup potreban da bi Vam se pomoglo.
Nakon tri terapije osjetiti ćete vidno olakšanje i poboljšanje trenutnog stanja.


Kralježnica i pripadajući meridijani tretiraju se ručno cijelom dužinom da bi se postiglo popuštanje napetosti u mišićnom tkivu i pokretljivosti samih kralježaka.
Prilikom same terapije postiže se bolja prokrvljenost i veća fleksibilnost kralježaka osobito onih dislociranih, tako se automatski oslobađaju prikliješteni živci.
Ponovna ravnoteža dolazi kroz poboljšani protok cirkulacije krvi, hranjivih tvari i energije u cijelom organizmu čovjeka, a to znači da su ojačani životni temelji za zdrav, sretan i dug život.

Ponuda se preporuča osobama koje pate od glavobolje, imaju problema sa sinusima, česte migrene, vrtoglavice, šum u ušima, probleme s očima, muči ih bol između lopatica, bol u ramenu ili imaju loše držanje, osjećaju bol u donjem dijelu leđa, imaju problema s kukovima, osjećaju mišićne grčeve ili bolove i trnce u rukama.

Nema komentara:

Objavi komentar