ponedjeljak, 27. veljače 2012.

Usavršite znanje u Microsoft Office 2010 Excel - postanite sigurni u sebe za računalom

Ponuda Dana aktivne ponude se odnosi na tečaj Microsoft Office 2010 Exceltečaj se odnosi na osnovnu razinumaksimalan broj polaznika po skupini je 16, minimalan broj 12
Ćelije: Konstrukcija podataka: unos broja i teksta, selektiranje i premještanje.Umetanje i označavanje: elementi podataka u ćeliji, dobra praksa u kreiranju popisa, različite mogućnosti označavanja ćelija, označavanje radnog lista. Uređivanje i sortiranje: uređivanje sadržaja ćelije, funkcije za poništavanje i vraćanje izmjena, funkcije traženja i zamjene određenog sadržaja, osnovno sortiranje podataka. Kopiranje, premještanje i brisanje stupaca / redaka.

utorak, 21. veljače 2012.

Osjetite duh talijanske kulture - intenzivni početni tečaj talijanskog jezika uz tematske radionice

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje početni intezivni tečaj koji traje 16 sati predavanja + 4 sata tematske radionice.
Sadržaj tematske radionice: talijanska kultura i civilizacija (talijanska kuhinja ili upoznavanje talijanskih gradova kroz radionice)  
Održavanje nastave: radnim danom osim petka, a radionice: subotom u 17h.

ponedjeljak, 20. veljače 2012.

ECDL operater za 1590 kn umjesto 3320 kn

ECDL je u Hrvatskoj pokrenut još 2003. Godine kao norma informatičke pismenosti, u osnovnim i srednjim školama i državnoj upravi u Hrvatskoj. On je garancija da ste osposobljeni za rad u današnjem dinamičnom okruženju i da ste u mogućnosti pratiti informatičke i tehnološke trendove koji se, sad već prirodno, nameću na svakodnevnoj bazi. Ponuda Dana facebook uključuje osposobljavanje za ECDL operatera sa upisom novog zvanja u radnu knjižicu.

srijeda, 15. veljače 2012.

Fiksna protetika - dva bezmetalna keramička rada

Ponuda Dana uključuje: korisnici u dogovoru s terapeutom definiraju plan terapije i tome se prilagođava sadržaj ponude te se odlučuju između potpunih keramičkih krunica, ljuskica - veeners, inlay-a, onlay-a i overlay-a ovisno o terapijskim potrebama pojedinoga pacijenta.

četvrtak, 9. veljače 2012.

Dva noćenja s doručkom za dvije osobe za 599kn u hotelu Vila Bojana na Bledu

Ponuda Dana facebook uključuje dva noćenja s doručkom za dvije osobe. Hotel je smješten u samom središtu Bleda, samo 200 metara od obale jezera Bled. Okružen je prekrasnom prirodom te je na izrazito maloj udaljenosti i od skijališta, najboljih gradskih restorana i wellness oaze.

utorak, 7. veljače 2012.

Naučite kako biti dobar govornik i steknite samopouzdanje u javnom nastupu

Predavač je Ana Jurišić, profesorica filozofije i logike s dugogodišnjim iskustvom u vođenju seminara s područja logike, argumentacije, kritičkog mišljenja, javnog govorenja i debatiranja. Za nevladinu udrugu Forum za slobodu odgoja tijekom nekoliko godina održala je niz seminara namijenjenih profesorima iz područja tehnika i metoda u službi razvoja kritičkog mišljenja. Ponuda Dana za Hrvatsko debatno društvo zadnjih 15 godina radi kao debatni trener, mentor i sudac te je održala brojne debatne seminare srednjoškolcima, studentima i odraslima.