utorak, 31. siječnja 2012.

Zadovoljni vlastitim izgledom u svako doba za 695 kn

Ponuda Dana aktivne ponude limfna drenaža je neizostavan tretman svakog programa mršavljenja i uklanjanja celulita. Njome se potiče optok limfe u tijelu i tako ubrzava otplavljivanje toksina i otpadnih tvari iz organizma. Kolajući cijelim tijelom, odnosi otpadne tvari i odlaže ih u limfne čvorove smještene u određenim zonama po tijelu koji služe kao filteri. Tijekom tretmana stimuliraju se upravo te zone (točke) kako bi se ubrzao optok.

srijeda, 25. siječnja 2012.

Srebrna ogrlica s imenom - idealan poklon za Valentinovo

Ponuda Dana uključuje izradu srebrne ogrlice s Vašim imenom. Od dogovora sa zlatarnom, izrada se čeka pet dana. Ponuda se odnosi na već odabranu najljepšu kombinaciju ogrlica sa imenom, tako da postoji samo jedna vrsta slova kao i jedna vrsta lančića. Srebro je 925 rodinirano, tj. presvučeno posebnim slojem da ne tamni i ne izaziva alergije.

utorak, 24. siječnja 2012.

Masaža leđa s maskom od zelene gline

Maska, odnosno oblog, od zelene gline se dobije kombinacijom praha zelene gline sa izvorskom vodom uz dodatak eteričnih ulja. Maska se stavlja na bolno mjesto i ostavi da djeluje 25 minuta.Ponuda Dana uključuje masaža se preporučuje svima, ali osobito osobama koje puno sjede uz kompjuter, koje rade više od 8 sati dnevno te osjećaju bolove u leđima.

četvrtak, 19. siječnja 2012.

Oduševite se grčkim specijalitetom i uživajte u ugodnom ambijentu Pizzerije Poma za 35 kn

Ponuda Dana facebook uključuje isključivo konzumaciju dva gyrosa. Sve ostalo može se nadoplatiti na licu mjesta. U našoj pizzeriji imamo 4 vrste gyrosa. Ova ponuda uključuje gyros koji se sastoji od tijesta, zabatka, povrća te blagog ili ljutog umaka. Za ostale vrste gyrosa je moguće nadoplatiti prema redovnom cjeniku.

četvrtak, 12. siječnja 2012.

Kineski restoran - ručak ili večera za četvero

Molimo drage korisnike da najave svoj dolazak najmanje dva dana unaprijed na brojeve 01 2365 435 i 01 60 55 114 ili 091 27 11 559. Ponuda Dana aktivne ponude uključuje ručak ili večeru za četvero u kineskom restoranu Kineski zid. Korisnici mogu birati između dva menija.

utorak, 10. siječnja 2012.

Postanite turistički pratitelj, steknite licencu Ministarstva turizma

Tečaj počinje 28. siječnja. Ponuda Dana facebook uključuje po grupi oko 30 polaznika. Tečajevi će se održavati subotom u vremenu od 9h do 16h. Trajanje predavanja je različito te ovisi o kojoj se suboti radi. Svi polaznici će biti obaviješteni o točnom rasporedu predavanja prije početka tečaja.

četvrtak, 5. siječnja 2012.

Klasično čišćenje lica i dvije foto regeneracije za 295kn

Foto regeneracija - riječ je o metodi s aparatom koji generira plavo svijetlo koje se dobiva filtriranjem ksenon svijetla posebnim filtrom, pokazalo se posebno pogodnim za površinsku i dubinsku sterilizaciju kože. Ponuda Dana facebook korisnici ove ponude imaju 50% popusta na sljedeći tretman foto regeneracije.

srijeda, 4. siječnja 2012.

Ultrazvučna liposukcija - najnoviji hit u riješavanju masnih naslaga i smanjenja obujma tijela

Ponuda Dana uključuje 3 tretmana ultrazvučne liposukcije. Ultrazvučna liposukcija je najnoviji hit u tretiranju celulita i brzom uklanjanju masnih naslaga kojim se garantirano smanjuje obujam tijela. Bitno je napomenuti da je ova metoda neinvazivna i bezbolna te da je ciljano usmjerena na dijelove tijela gdje se najčešće skupljaju tvrdokorne masnoće, a to su: trbuh, bokovi, bedra, unutarnji dio koljena, nadlaktice, stražnjica… Uređaj kojim se radi ima kombinaciju ultrazvuka velike snage i niske frekvencije te radio-valova.