srijeda, 28. prosinca 2011.

Dovedite svoje tijelo u formu uz treninge u prirodi ili dvorani - za 95kn umjesto 320kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje treninge koji se održavaju u dvorani te kombiniramo aerobne i anaerobne vježbe koje su dinamične i usklađene za sve mišične skupine. Voditelj treninga posvećen je svim klijentima i vodi ih kroz process vježbanja. Naglasak je na fokusiranje na pokret i dah. U sat vremena treninga korisnici će ispucati višak energije ili podići manjak energije. Vježbamo bez upotrebe bilo kakvih sprava, osim prostirke kao podloge ili utega za ruke. Treninzi su prilagođeni svakom polazniku ili su formirane grupe sličnih mogućnosti.

utorak, 27. prosinca 2011.

Tjedan dana u ljetnom all inclusive kampu Pakoštane za djecu i mlade

Ponuda Dana uključuje all incllusive paket aranžman: smještaj u višekrevetnim sobama na bazi punog pansiona s uključenim pićem, aktivni odmor, pomagala, programsku zabavu, sportsku rekreaciju, školu plivanja za neplivače, 24satni nadzor stručnog pedagoškog osoblja, policu osiguranja, boravišnu pristojbu i pripadajući PDV.

utorak, 20. prosinca 2011.

Uđite u novu 2012. godinu u gradu zaljubljenih za 550kn

Korisnici će biti smješteni u Hotelu Forte del 48 sa 3*** zvjezdice.Postoji mogućnost nadoplate za večeru koja će iznositi 12-20 eura. Ponuda Dana facebook preporučuje bitno je naglasiti korisnicima da kupnjom ove ponude potvrđuju i slažu se s općim uvijetima putovanja.

nedjelja, 18. prosinca 2011.

Mikrodermoabrazija, hijaluron serum i ultrazvuk za 165kn umjesto 590kn

Ultrazvuk metodom se unose aktivne tvari pod kožu. Tajna njegovog uspjeha je u tome da se lako mogu unijeti u kožu aktivne tvari koje su topive u vodi i masti. Njegovom primjenom pojačavaju se metabolički procesi kože, povećava se opskrba stanica hranjivim tvarima i kisikom. Ponuda Dana aktivne ponude zahvaljujući pozitivnom utjecaju na vlakna vezivnih tkiva koža postaje zategnutija te mladalački elastična.

srijeda, 14. prosinca 2011.

Kompletno unutarnje i vanjsko pranje automobila - neka Vaš auto bude čist i blistav

Ponuda Dana facebook uključuje kompletno pranje koje traje otprilike sat vremena. Nemamo kafić u sklopu autopraonice, ali postoji kafić u neposrednoj blizini gdje korisnici mogu pričekati tih sat vremena koliko traje kompletno pranje auta. Nalazimo se na adresi Modecova 8.Uslugu možete iskoristiti do 13.03.2012.

nedjelja, 11. prosinca 2011.

Ortopedski pregled i ultrazvuk za 145kn

Ponuda Dana uključuje specijalistički ortopedski pregled i ultrazvuk lokomotornog sustava.U našoj zdravstvenoj ustanovi zaposlen je stručni tim koji se sastoji od specijalista ortopeda, fizioterapeuta i kineziologa. Nalazimo se na adresi Boškovićeva 19.

srijeda, 7. prosinca 2011.

Zauvijek se riješite dlačica na Vašem tijelu - poklon bon za 375kn

Nakon 6 tretmana možete očekivati 70-80% dlačica trajno uklonjeno, a za sve daljnje tretmane ne postoji određeni vremenski razmak u kojem se tretmani rade već su oni individualni i po potrebi. Ponuda Dana facebook Potrebno je također naglasiti da polarizirana svjetlost ima sposobnost revitalizacije stanice tako da nema nikakvih popratnih pojava.

Da bi postupak uklanjanja dlačica IPL-om bio potpuno učinkovit kožu se ne smije izlagati suncu, odnosno osunčati tjedan dana prije tretmana, kao i nanositi sredstva za samotamnjenje niti sredstva za izbjeljivanje dlačica. Na dan tretmana nekoliko sati prije uklanjanja dlačica nije poželjno nanositi pudere, kreme ili losione na područje koje se tretira. Nakon tretmana IPL-om već nakon dan dva može se sunčati, a puder, kreme, losioni mogu se netom poslije tretmana nanositi ako se ne radi o “agresivnim” preparatima.

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

2 noćenja s doručkom, novogodišnja večera i posjet Baraćevim spiljama za 780kn umjesto 1.300kn

Smještaj je uglavnom u dvokrevetnim sobama sa kupaonicom. Goste ćemo prema raspoloživosti i interesima smještati u dva objekta,organizirani doček. Večera ima pet slijedova, preko hladnih narezaka, juhe i glavnog jela do deserta. 1.1. planiran je kasni doručak, kad gostu odgovara. Za Ponuda Dana facebook djecu do tri godine nije potrebna nikakva nadoplata, a starija djeca ponudu ostvaruju po cijeni od 390kn. Prijevoz organiziraju gosti sami. U oba objekta zabavljati će Vas animatori, a glazbu ćemo probrati kad se svi okupimo kako bismo probali zadovoljiti svačiji ukus ili makar naći sredinu :)