srijeda, 30. studenoga 2011.

Riblja večera za dvije osobe u dva slijeda - osjetite dašak Mediterana u konobi Burin za 99kn

Jedna osoba može kupiti 5 ponuda kao poklon prijateljima. Korisnicima je na izbor ponuđeno 5 menija koje možete pogledati na sljedećem linku Ponuda Dana facebook. Ponuda uključuje riblju večeru za dvoje u dva slijeda, osjetite dašak Mediterana u konoba Burin za 99kn umjesto 200kn.

ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Božićni shopping - Veneto Designer Outlet kod Venecije - noćenje s doručkom u hotelu

Hotel Omnia je udaljen 15 minuta vožnje od šoping u Veneciji. Korisnici mogu do Venecije doći vožnjom lokalnim autobusom koji vozi svakih 20min do vlaka koji Vam vožnjom po sred mora omogućuje čaroban način ulaska u Veneciju. Polazak je u subotu 10. prosinca u 00:60 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506), 06:30 Autobusni kolodvor Karlovac te Ponuda Dana aktivne ponude za Rječane oko 08:00h; benzinska postaja Vrata Jadrana. Naravno, no osim hotela gdje će gosti doručkovati, u samom OUTLETU postoji mnogo opcija - restorani ili fast foods za ručak i večeru.

srijeda, 23. studenoga 2011.

Haloterapija u slanoj sobi za odraslu osobu ili dvije terapije za djecu

Ponuda Dana uključuje haloterapiju u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili dvije dječije terapije za djecu do 10 godina. Terapija traje 40 minuta za odrasle i 20 minuta za djecu. Slana soba je imitacija prirodne spilje, koja je u potpunosti obložena kamenom solju. U slanoj sobi provodi se haloterapija (grč. halos – sol), potpuno prirodna, ali medicinski dokazana i priznata metoda liječenja alergija (ublažava simptome), bolesti dišnih putova (astma, angina, rinitis), bronhitisa, cistične fibroze, prehlade i gripe, kožnih bolesti (dermatitis, psorijaza), kroničnih upala grla i ušiju, smanjenog imuniteta, umora i stresa, premorenosti i iscrpljenosti te odvikavanja od pušenja. SLANA SOBA SENSUS VITA jedna je od 3.000 certificiranih slanih soba HALOMED grupe, izrazito profesionalnog i najvećeg proizvođača halogeneratora s certifikatom za medicinske uređaje te slanih soba u svijetu, dok je u Hrvatskoj jedna od tri.

ponedjeljak, 21. studenoga 2011.

Pramenovi po novoj tehnici i stilizirano šišanje uz pakung i fen frizuru za 135kn umjesto 450kn

Riječ je o Ponuda Dana facebook jednobojnim pramenovima. Ukoliko korisnice žele, mogu nadoplatiti za višebojne pramenove po redovnom cjeniku, ovisno o dužini kose. Umjesto navedenih usluga se može kombinirati bojanje ukoliko se radi o istoj boji kose koju već imate. Molimo korisnike da svoj dolazak najave 3 dana unaprijed na broj 095 544 39 60. Termin se može otkazati najmanje 24 sata ranije. Kod stilizirano šišanje gledamo anatomiju, oblik i kvalitetu lica i glave pa prema tome oblikujemo frizure.

ponedjeljak, 14. studenoga 2011.

Spavajte sigurno bez opasnosti od ugljičnog monoksida i osigurajte svoje najmilije - obavite servis plinskih bojlera

Uslugu je moguće iskoristiti u Zagrebu bez ikakve naknade za benzin no moguće je iskoristiti je i u Sesvetama, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću te okolnim manjim mjestima uz nadoplatu od 50kn koje korisnik plaća prilikom dolaska servisera na kućnu adresu. Radimo od ponedjeljka do subote i subotu od 8h do 16h. Nakon što zaprimimo poziv korisnika za servis, obvezujemo se obaviti servis kroz 15 radnih dana. Dolazimo na Vašu kućnu adresu. Ponuda Dana facebook uključuje servis plinskih bojlera.

petak, 11. studenoga 2011.

Osnovne laboratorijske pretrage i budite mirni i sigurni u svoje i zdravlje svojih najbližih za samo 95kn

Uslugu mogu koristiti na tri lokacije u Zagrebu, Sv.Ivan Zelina i u Zlataru. Na lokacijama u Zelini i Zlataru nalazi su gotovi sljedeći dan, a u Zagrebu isti dan. Šaljemo ih e-mailom ili faxom. Ponuda Dana facebook uključuje paket laboratorijskih pretraga - SE, KKS, urin kompletan, GUK, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi, ALT, AST, gama GT, kreatinin, acidum uricum, tj. pretrage sedimentacije, kompletna krvna slika, razina šećera, jetrene probe, kontrola masnoće i enzima.

utorak, 8. studenoga 2011.

Izravnajte bore ili dopunite usne i učinite ih neodoljivim za 739kn

Korisnici ostvaruju dodatnih 20% popusta na dodatnu količinu filera i 20% popusta za botox koji služi za popunjavanje bora na čelu, bora mrštilica ili uklanjanje bora s vanjske strane očiju. Riječ je o Juvéderm®ultra koji je na bazi hijaluronske kiseline koja je prirodno prisutna u vašoj koži, prirodan i biorazgradiv proizvod, posve siguran za upotrebu i neštetan za zdravlje čovjeka. Ponuda Dana aktivne ponude, gel nježne konzistencije koji polako uranja u kožu i jamči gladak, prirodan izgled i osjećaj te sadrži lidokain koji znatno smanjuje bol kod injiciranja i tako čini iskustvo tretmana ugodnijim.

nedjelja, 6. studenoga 2011.

Budite zadovoljni svojim zubima

Naravno, Ponuda Dana aktivne ponude korisnici mogu odabrati dva keramička rada, hoće li se odlučiti za dva ista bezmetalna keramička rada npr. dvije krunice ili će odabrati dva različita, npr. krunicu i ljuskicu, odlučuju u dogovoru s terapeutom, ovisno o indikacijama i kontraindikacijama. Stomatolog će brušenjem preoblikovati ugradnja zubi u oblik potreban za izradu bezmetalnog protetskog rada. Ako je prisutan samo korijen, ali funkcijski postojan i mehanički solidan, nužno je učiniti endodontsko liječenje zuba/korijena i izraditi nadogradnju. Nakon toga stomatolog će izraditi otiske čeljusti s jednim ili više brušenih zubi ili nadogradnji i ostalih zubi u istoj čeljusti te otiske suprotne čeljusti. Krunice i mostovi izrađuju se u zubotehničkom laboratoriju temeljem tih otisaka. Stomatolog će vam neposredno nakon brušenja zuba izraditi ordinacijske privremene krunice i mostove kako bi u periodu od brušenja zuba do predaje gotovih krunica i mostova mogli približno normalno jesti i raditi te održavati svoje normalne društvene kontakte.