petak, 28. listopada 2011.

Skijanja i aktivnosti na snijegu te opuštanje u sauni

Sljedeća dva mjeseca uglavnom ćemo se htjeti ušuškati u neki topli kaputić i čizmice i šetati bijelim pahuljastim pokrivačem taman onoliko koliko je potrebno da nam se lice zarumeni i opet poželimo onaj slatki osjećaj ulaska u toplu kuću. Blaženi miris cimeta i kolačića. A za mnoge od Vas zima nije zima ako se snijeg ne iskoristi do maksimuma - što je nekima more, to je mnogima snijeg. Da bi zimske radosti bile potpune Ponuda Dana vodi Vas na petodnevni odmor gdje ćete skijati, sanjkati se, grudati, papati, šetati, veseliti i uživati u svemu što Vam zimovanje na Vlašiću i idilićni Apartmani BellaMonte pružaju :)

ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Advent u Beču i Bratislavi dva dana - doživite božićnu čaroliju u carskom gradu i posjetite grad s "dušom" za 300kn


Nadoplata za hotel s doručkom je 20 eura po osobi za smještaj u dvokrevetnim sobama. Ponuda Dana facebook, doručak je švedski stol.
Postoji mogućnost, nadoplata je 10 eura po osobi. Radi se o večeri u tri slijeda.
Putovanje za djecu do 3 godine je advent gratis ukoliko će sjediti i spavati s roditeljima.
Postoje četiri termina, to jest korisnici mogu iskoristiti ponudu za polaske: 26. studenog i 3. prosinca, 10. prosinca i 17. prosinca.
Polazak je u subotu u 00:30 sati s Autobusnog kolodvora ( peroni 502 – 506).
Dolazak je drugi dan (nedjelja) u kasnim večernjim satima.
Da, za prelazak granice potrebna je putovnica. Nakon doručka u hotelu predviđen je razgled prekrasne stare jezgre Bratislave (Stari grad, dvorac, kazalište, Hlavne namesti, Rolandova fontana, Primicialne namesti, Fransteskanske namesti, Michaelova vrata, katedrala, Židovska kuća).

utorak, 18. listopada 2011.

Geliranje ili ugradnja noktiju uz parcijalnu masažu za samo 95kn

Ponuda uključuje geliranje noktiju i parcijalnu masažu.
Korisnici se mogu odlučiti za masažu nogu, leđa ili lica. Cijeli tretman traje oko dva sata. Za njegu noktiju potrebno je sat i pol, a za masažu pola sata. Krenuli ste u akciju. Tražite odstranjivač za lak koji je pri kraju, blaznice ste jučer zaboravili kupiti, pomalo ste živčani jer Vam je rašpica upravo uništila Vaš nokat. Da bi bijes u Vama dosegao vrhunac pronašli ste Vaš omiljeni lak za nokte koji je ostavljen na pola otvoren. Ponuda dana aktivne ponude Vam savjetuje da pronađete jednu beskorisnu vrećicu i cijeli «set» koji Vas je naživcirao bacite što dalje od sebe.

četvrtak, 13. listopada 2011.

Sve usluge frizerskog salona po izboru za samo 85kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje sve usluge frizerski salon po izboru za samo 85kn umjesto 300kn + 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara.
Nalazimo se u samom centru grada, u Hotelu Dubrovnik na drugom katu. Adresa je Gajeva 1. Postoji li mogućnost nadoplate ukoliko korisnici žele iskoristiti dodatne usluge? Naravno, ukoliko žele, korisnici mogu nadoplatiti dodatne usluge.
Ostvaruju li korisnici dodatne pogodnosti kupnjom ove ponude?
Korisnici kupnjom ove ponude ostvaruju dodatni popust od 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara. U salonu pretežito koristimo preparate marke Framesi i Macadamia.

četvrtak, 6. listopada 2011.

Oglasite se na Googlu - seminar Google Adwords


Seminar vodi Josip Štilinović, predavač s velikim iskustvom u pripremi komunikacijskih projekata raznih razina zahtjevnosti. Najveći Ponuda Dana facebook dio karijere bavi se komunikacijama, najprije kao novinar (već tada koristi metode novinarstva potpomognutog IT tehnologijom), a potom prelazi u područje tržišnih komunikacija (odnosi s javnošću, marketing, upravljanje događajima, integrirano tržišno komuniciranje, online komunikacije, upravljanje projektima, interno komuniciranje i drugo). Certificirani je trener reklama na Googlu Success Insights metode i stručnjak za odnose s javnošću edukacijske ustanove London School of Public Relations. Sudjelovao je u pripremi dobitničkih natječajnih dokumentacija za europske i HAMAG-ove fondove. Kao savjetnik u agencijama za odnose s javnošću i marketing osmišljavao je, vodio ili nadgledao brojne marketinške projekte.
Na jednodnevnom seminaru naučit ćete kako samostalno koristiti sustav oglašavanja Google AdWords te kako Vaše oglašavanje učiniti efikasnim.
Parking je osiguran svim polaznicima seminara.

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Naučite engleski, talijanski, njemački, francuski ili španjolski jezik u samom centru grada

Pijete kavicu, sjedite na radnom mjestu i točno gledate onu ulizicu od kolege koja je kao i svako jutro šefu donijela punu vrećicu svojih domaćih proizvoda. Ništa novo, jutro kao i svako drugo. I dok zamišljeno radite svoj posao šef iz drugog ureda traži pratnju za poslovni put u Berlin. Već je Vaš omiljeni kolega podigao dobrovoljno ruku, ali ubrzo je morao odustati jer ne zna reći ni „Guten Tag“. Ponosno ste se javili, naravno, jer ste uz Ponuda Dana facebook usavršili svoj njemački u Orbis školi stranih jezika i otišli kući spakirati kofer za Berlin. I Vama se može ostvariti ovakav scenarij uz tečaj engleskog :)