utorak, 27. rujna 2011.

Kraljevski tretman - četveroručna masaža, Spa tretman Ocean, oksigenizacija+10% popusta na sve usluge godinu dana


Na tijelo se na nanosi posebna formula Electrolyt gela, a specijalna membrana u kojoj je tijelo puni se kisikovom plazmom, koja transdermalno penetrira u tijelo, neutralizirajući preveliku kiselost. Rezultat je spa tretman takav da se višak pozitivnih iona u organizmu (tj. višak kiseline) neutralizira negativnim ionima kisikove plazme. Organizam se Ponuda Dana aktivne ponude dodatno puni energijom, sve funkcije se ponovo bude i organizam se "restarta" na novoj višoj energetskoj razini, lišen balasta kiselosti.
Dolazak biste trebali najaviti sedam dana ranije na broj 091 60 15 362.
Centar se nalazi na adresi Lobmayerove stube 2.

utorak, 20. rujna 2011.

Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici za oftalmologiju Monokl na više lokacija za 90kn umjesto 300kn

Pregled vida nužno je obaviti barem pregled vida jednom u dvije godine i namijenjen je svim uzrastima. Kod odraslih osoba, ukoliko se pojave smetnje kao što su: peckanje očiju, suzenje, blještanje, iscjedak iz očiju, reakcija nelagode na svjetlo, izostanak oštrine vida na daljinu odnosno blizinu, bolovi u oku, pogrešna percepcija boja, "leteće mušice" ispred oka potrebno je odmah posjetiti okulistu.
Kod djece, ukoliko se pojave smetnje kao "žmirkanje očima" da bi vidjeli udaljene predmete, preveliko približavanja predmetima koji ih zanimaju, gledanje "ukrivo", držanje glave u nepravilnom položaju, česte glavobolje, česte upale očiju, stalno i obilno suzenje očiju, nepodnašanje sunčeve svjetlosti, bjelkasti odsjaj u zjenici potrebno je odmah posjetiti okulistu. Neovisno o PonudaDana aktivne ponude prisutnosti navedenih signala, a posebno ako u obitelji postoje određene bolesti oka prvi pregled se obavlja u prvoj godini života, a drugi oko treće kada vid dosegne određeni stupanj razvoja.

petak, 16. rujna 2011.

Body shaper sprava za vježbanje cijelog tijela


Molimo korisnike da nam trbušnjaci nakon isteka ponude pošalju e-mail sa svojim podacima - imenom i prezimenom i kućnom adresom na naš e-mail prodaja@electus-webshop.com u vrijeme radnog vremena koje je svakim radnim danom od 9h do 17h i mi ćemo im odgovoriti.
Body shaper na korisnikovu adresu stiže u roku od 3 do 5 radnih dana , a poštarina nije uključena u cijenu, ona iznosi 23kn plus PDV za cijelu Hrvatsku i plaća se prilikom preuzimanja paketa.
Koliko ste puta upisali teretanu i nakon samo par odlazaka shvatili da baš i niste za to. Koliko ste samo aerobica i fitnessa izmijenili da biste na PonudaDana facebook kraju završili na kavi s frendicom promatrajući zgođušne muškarce kako prolaze.

četvrtak, 8. rujna 2011.

Zaplešite Zumbu za kojom su poludile žene diljem svijeta u najpoznatijoj zagrebačkoj školi plesa za 75kn umjesto 150kn

Ponuda uključuje četiri puna sata tečaj zumbe kroz mjesec dana u vrhunskoj plesnoj školi Fredi na više lokacija.
Zumba je spoj aerobica i latino plesova, pleše se u manjim grupama i nije Vam potreban plesni partner. Ne trebate znati PonudaDana plesati da biste uživali u ludim zumba ritmovima, a rijetko se dogodi da žena isproba ovaj tip fitnessa i vrati se klasičnom aerobicu. Kratko i jasno - zumba je korisna, opuštajuća i što je najvažnije zabavna :)

nedjelja, 4. rujna 2011.

Botox - zaboravite na bore


Naravno, ali preporuča se da prođe botox za bore minimalno 3 mjeseca.
Rezultati botox-a su vidljivi nakon 2 do 7 dana.
Jedine nuspojave su sitne točkice blagog crvenila na mjestima uboda te eventualna kratkotrajna glavobolja.
Najbolje bi bilo da se korisnici jave minimalno deset dana prije za dogovor oko termina
Botox je lijek, toksin, eliksir mladosti. Botox je jedan od najpouzdanijih saveznika u borbi protiv bora, neumoljivih znakova starenja. Važno je da ga daje stručna osoba. Ključno je znati PonudaDana facebook odrediti mjesta na licu te količinu botoxa koji se ubrizgava.