srijeda, 28. prosinca 2011.

Dovedite svoje tijelo u formu uz treninge u prirodi ili dvorani - za 95kn umjesto 320kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje treninge koji se održavaju u dvorani te kombiniramo aerobne i anaerobne vježbe koje su dinamične i usklađene za sve mišične skupine. Voditelj treninga posvećen je svim klijentima i vodi ih kroz process vježbanja. Naglasak je na fokusiranje na pokret i dah. U sat vremena treninga korisnici će ispucati višak energije ili podići manjak energije. Vježbamo bez upotrebe bilo kakvih sprava, osim prostirke kao podloge ili utega za ruke. Treninzi su prilagođeni svakom polazniku ili su formirane grupe sličnih mogućnosti.

utorak, 27. prosinca 2011.

Tjedan dana u ljetnom all inclusive kampu Pakoštane za djecu i mlade

Ponuda Dana uključuje all incllusive paket aranžman: smještaj u višekrevetnim sobama na bazi punog pansiona s uključenim pićem, aktivni odmor, pomagala, programsku zabavu, sportsku rekreaciju, školu plivanja za neplivače, 24satni nadzor stručnog pedagoškog osoblja, policu osiguranja, boravišnu pristojbu i pripadajući PDV.

utorak, 20. prosinca 2011.

Uđite u novu 2012. godinu u gradu zaljubljenih za 550kn

Korisnici će biti smješteni u Hotelu Forte del 48 sa 3*** zvjezdice.Postoji mogućnost nadoplate za večeru koja će iznositi 12-20 eura. Ponuda Dana facebook preporučuje bitno je naglasiti korisnicima da kupnjom ove ponude potvrđuju i slažu se s općim uvijetima putovanja.

nedjelja, 18. prosinca 2011.

Mikrodermoabrazija, hijaluron serum i ultrazvuk za 165kn umjesto 590kn

Ultrazvuk metodom se unose aktivne tvari pod kožu. Tajna njegovog uspjeha je u tome da se lako mogu unijeti u kožu aktivne tvari koje su topive u vodi i masti. Njegovom primjenom pojačavaju se metabolički procesi kože, povećava se opskrba stanica hranjivim tvarima i kisikom. Ponuda Dana aktivne ponude zahvaljujući pozitivnom utjecaju na vlakna vezivnih tkiva koža postaje zategnutija te mladalački elastična.

srijeda, 14. prosinca 2011.

Kompletno unutarnje i vanjsko pranje automobila - neka Vaš auto bude čist i blistav

Ponuda Dana facebook uključuje kompletno pranje koje traje otprilike sat vremena. Nemamo kafić u sklopu autopraonice, ali postoji kafić u neposrednoj blizini gdje korisnici mogu pričekati tih sat vremena koliko traje kompletno pranje auta. Nalazimo se na adresi Modecova 8.Uslugu možete iskoristiti do 13.03.2012.

nedjelja, 11. prosinca 2011.

Ortopedski pregled i ultrazvuk za 145kn

Ponuda Dana uključuje specijalistički ortopedski pregled i ultrazvuk lokomotornog sustava.U našoj zdravstvenoj ustanovi zaposlen je stručni tim koji se sastoji od specijalista ortopeda, fizioterapeuta i kineziologa. Nalazimo se na adresi Boškovićeva 19.

srijeda, 7. prosinca 2011.

Zauvijek se riješite dlačica na Vašem tijelu - poklon bon za 375kn

Nakon 6 tretmana možete očekivati 70-80% dlačica trajno uklonjeno, a za sve daljnje tretmane ne postoji određeni vremenski razmak u kojem se tretmani rade već su oni individualni i po potrebi. Ponuda Dana facebook Potrebno je također naglasiti da polarizirana svjetlost ima sposobnost revitalizacije stanice tako da nema nikakvih popratnih pojava.

Da bi postupak uklanjanja dlačica IPL-om bio potpuno učinkovit kožu se ne smije izlagati suncu, odnosno osunčati tjedan dana prije tretmana, kao i nanositi sredstva za samotamnjenje niti sredstva za izbjeljivanje dlačica. Na dan tretmana nekoliko sati prije uklanjanja dlačica nije poželjno nanositi pudere, kreme ili losione na područje koje se tretira. Nakon tretmana IPL-om već nakon dan dva može se sunčati, a puder, kreme, losioni mogu se netom poslije tretmana nanositi ako se ne radi o “agresivnim” preparatima.

ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

2 noćenja s doručkom, novogodišnja večera i posjet Baraćevim spiljama za 780kn umjesto 1.300kn

Smještaj je uglavnom u dvokrevetnim sobama sa kupaonicom. Goste ćemo prema raspoloživosti i interesima smještati u dva objekta,organizirani doček. Večera ima pet slijedova, preko hladnih narezaka, juhe i glavnog jela do deserta. 1.1. planiran je kasni doručak, kad gostu odgovara. Za Ponuda Dana facebook djecu do tri godine nije potrebna nikakva nadoplata, a starija djeca ponudu ostvaruju po cijeni od 390kn. Prijevoz organiziraju gosti sami. U oba objekta zabavljati će Vas animatori, a glazbu ćemo probrati kad se svi okupimo kako bismo probali zadovoljiti svačiji ukus ili makar naći sredinu :)

srijeda, 30. studenoga 2011.

Riblja večera za dvije osobe u dva slijeda - osjetite dašak Mediterana u konobi Burin za 99kn

Jedna osoba može kupiti 5 ponuda kao poklon prijateljima. Korisnicima je na izbor ponuđeno 5 menija koje možete pogledati na sljedećem linku Ponuda Dana facebook. Ponuda uključuje riblju večeru za dvoje u dva slijeda, osjetite dašak Mediterana u konoba Burin za 99kn umjesto 200kn.

ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Božićni shopping - Veneto Designer Outlet kod Venecije - noćenje s doručkom u hotelu

Hotel Omnia je udaljen 15 minuta vožnje od šoping u Veneciji. Korisnici mogu do Venecije doći vožnjom lokalnim autobusom koji vozi svakih 20min do vlaka koji Vam vožnjom po sred mora omogućuje čaroban način ulaska u Veneciju. Polazak je u subotu 10. prosinca u 00:60 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506), 06:30 Autobusni kolodvor Karlovac te Ponuda Dana aktivne ponude za Rječane oko 08:00h; benzinska postaja Vrata Jadrana. Naravno, no osim hotela gdje će gosti doručkovati, u samom OUTLETU postoji mnogo opcija - restorani ili fast foods za ručak i večeru.

srijeda, 23. studenoga 2011.

Haloterapija u slanoj sobi za odraslu osobu ili dvije terapije za djecu

Ponuda Dana uključuje haloterapiju u slanoj sobi za jednu odraslu osobu ili dvije dječije terapije za djecu do 10 godina. Terapija traje 40 minuta za odrasle i 20 minuta za djecu. Slana soba je imitacija prirodne spilje, koja je u potpunosti obložena kamenom solju. U slanoj sobi provodi se haloterapija (grč. halos – sol), potpuno prirodna, ali medicinski dokazana i priznata metoda liječenja alergija (ublažava simptome), bolesti dišnih putova (astma, angina, rinitis), bronhitisa, cistične fibroze, prehlade i gripe, kožnih bolesti (dermatitis, psorijaza), kroničnih upala grla i ušiju, smanjenog imuniteta, umora i stresa, premorenosti i iscrpljenosti te odvikavanja od pušenja. SLANA SOBA SENSUS VITA jedna je od 3.000 certificiranih slanih soba HALOMED grupe, izrazito profesionalnog i najvećeg proizvođača halogeneratora s certifikatom za medicinske uređaje te slanih soba u svijetu, dok je u Hrvatskoj jedna od tri.

ponedjeljak, 21. studenoga 2011.

Pramenovi po novoj tehnici i stilizirano šišanje uz pakung i fen frizuru za 135kn umjesto 450kn

Riječ je o Ponuda Dana facebook jednobojnim pramenovima. Ukoliko korisnice žele, mogu nadoplatiti za višebojne pramenove po redovnom cjeniku, ovisno o dužini kose. Umjesto navedenih usluga se može kombinirati bojanje ukoliko se radi o istoj boji kose koju već imate. Molimo korisnike da svoj dolazak najave 3 dana unaprijed na broj 095 544 39 60. Termin se može otkazati najmanje 24 sata ranije. Kod stilizirano šišanje gledamo anatomiju, oblik i kvalitetu lica i glave pa prema tome oblikujemo frizure.

ponedjeljak, 14. studenoga 2011.

Spavajte sigurno bez opasnosti od ugljičnog monoksida i osigurajte svoje najmilije - obavite servis plinskih bojlera

Uslugu je moguće iskoristiti u Zagrebu bez ikakve naknade za benzin no moguće je iskoristiti je i u Sesvetama, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću te okolnim manjim mjestima uz nadoplatu od 50kn koje korisnik plaća prilikom dolaska servisera na kućnu adresu. Radimo od ponedjeljka do subote i subotu od 8h do 16h. Nakon što zaprimimo poziv korisnika za servis, obvezujemo se obaviti servis kroz 15 radnih dana. Dolazimo na Vašu kućnu adresu. Ponuda Dana facebook uključuje servis plinskih bojlera.

petak, 11. studenoga 2011.

Osnovne laboratorijske pretrage i budite mirni i sigurni u svoje i zdravlje svojih najbližih za samo 95kn

Uslugu mogu koristiti na tri lokacije u Zagrebu, Sv.Ivan Zelina i u Zlataru. Na lokacijama u Zelini i Zlataru nalazi su gotovi sljedeći dan, a u Zagrebu isti dan. Šaljemo ih e-mailom ili faxom. Ponuda Dana facebook uključuje paket laboratorijskih pretraga - SE, KKS, urin kompletan, GUK, kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi, ALT, AST, gama GT, kreatinin, acidum uricum, tj. pretrage sedimentacije, kompletna krvna slika, razina šećera, jetrene probe, kontrola masnoće i enzima.

utorak, 8. studenoga 2011.

Izravnajte bore ili dopunite usne i učinite ih neodoljivim za 739kn

Korisnici ostvaruju dodatnih 20% popusta na dodatnu količinu filera i 20% popusta za botox koji služi za popunjavanje bora na čelu, bora mrštilica ili uklanjanje bora s vanjske strane očiju. Riječ je o Juvéderm®ultra koji je na bazi hijaluronske kiseline koja je prirodno prisutna u vašoj koži, prirodan i biorazgradiv proizvod, posve siguran za upotrebu i neštetan za zdravlje čovjeka. Ponuda Dana aktivne ponude, gel nježne konzistencije koji polako uranja u kožu i jamči gladak, prirodan izgled i osjećaj te sadrži lidokain koji znatno smanjuje bol kod injiciranja i tako čini iskustvo tretmana ugodnijim.

nedjelja, 6. studenoga 2011.

Budite zadovoljni svojim zubima

Naravno, Ponuda Dana aktivne ponude korisnici mogu odabrati dva keramička rada, hoće li se odlučiti za dva ista bezmetalna keramička rada npr. dvije krunice ili će odabrati dva različita, npr. krunicu i ljuskicu, odlučuju u dogovoru s terapeutom, ovisno o indikacijama i kontraindikacijama. Stomatolog će brušenjem preoblikovati ugradnja zubi u oblik potreban za izradu bezmetalnog protetskog rada. Ako je prisutan samo korijen, ali funkcijski postojan i mehanički solidan, nužno je učiniti endodontsko liječenje zuba/korijena i izraditi nadogradnju. Nakon toga stomatolog će izraditi otiske čeljusti s jednim ili više brušenih zubi ili nadogradnji i ostalih zubi u istoj čeljusti te otiske suprotne čeljusti. Krunice i mostovi izrađuju se u zubotehničkom laboratoriju temeljem tih otisaka. Stomatolog će vam neposredno nakon brušenja zuba izraditi ordinacijske privremene krunice i mostove kako bi u periodu od brušenja zuba do predaje gotovih krunica i mostova mogli približno normalno jesti i raditi te održavati svoje normalne društvene kontakte.

petak, 28. listopada 2011.

Skijanja i aktivnosti na snijegu te opuštanje u sauni

Sljedeća dva mjeseca uglavnom ćemo se htjeti ušuškati u neki topli kaputić i čizmice i šetati bijelim pahuljastim pokrivačem taman onoliko koliko je potrebno da nam se lice zarumeni i opet poželimo onaj slatki osjećaj ulaska u toplu kuću. Blaženi miris cimeta i kolačića. A za mnoge od Vas zima nije zima ako se snijeg ne iskoristi do maksimuma - što je nekima more, to je mnogima snijeg. Da bi zimske radosti bile potpune Ponuda Dana vodi Vas na petodnevni odmor gdje ćete skijati, sanjkati se, grudati, papati, šetati, veseliti i uživati u svemu što Vam zimovanje na Vlašiću i idilićni Apartmani BellaMonte pružaju :)

ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Advent u Beču i Bratislavi dva dana - doživite božićnu čaroliju u carskom gradu i posjetite grad s "dušom" za 300kn


Nadoplata za hotel s doručkom je 20 eura po osobi za smještaj u dvokrevetnim sobama. Ponuda Dana facebook, doručak je švedski stol.
Postoji mogućnost, nadoplata je 10 eura po osobi. Radi se o večeri u tri slijeda.
Putovanje za djecu do 3 godine je advent gratis ukoliko će sjediti i spavati s roditeljima.
Postoje četiri termina, to jest korisnici mogu iskoristiti ponudu za polaske: 26. studenog i 3. prosinca, 10. prosinca i 17. prosinca.
Polazak je u subotu u 00:30 sati s Autobusnog kolodvora ( peroni 502 – 506).
Dolazak je drugi dan (nedjelja) u kasnim večernjim satima.
Da, za prelazak granice potrebna je putovnica. Nakon doručka u hotelu predviđen je razgled prekrasne stare jezgre Bratislave (Stari grad, dvorac, kazalište, Hlavne namesti, Rolandova fontana, Primicialne namesti, Fransteskanske namesti, Michaelova vrata, katedrala, Židovska kuća).

utorak, 18. listopada 2011.

Geliranje ili ugradnja noktiju uz parcijalnu masažu za samo 95kn

Ponuda uključuje geliranje noktiju i parcijalnu masažu.
Korisnici se mogu odlučiti za masažu nogu, leđa ili lica. Cijeli tretman traje oko dva sata. Za njegu noktiju potrebno je sat i pol, a za masažu pola sata. Krenuli ste u akciju. Tražite odstranjivač za lak koji je pri kraju, blaznice ste jučer zaboravili kupiti, pomalo ste živčani jer Vam je rašpica upravo uništila Vaš nokat. Da bi bijes u Vama dosegao vrhunac pronašli ste Vaš omiljeni lak za nokte koji je ostavljen na pola otvoren. Ponuda dana aktivne ponude Vam savjetuje da pronađete jednu beskorisnu vrećicu i cijeli «set» koji Vas je naživcirao bacite što dalje od sebe.

četvrtak, 13. listopada 2011.

Sve usluge frizerskog salona po izboru za samo 85kn

Ponuda Dana aktivne ponude uključuje sve usluge frizerski salon po izboru za samo 85kn umjesto 300kn + 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara.
Nalazimo se u samom centru grada, u Hotelu Dubrovnik na drugom katu. Adresa je Gajeva 1. Postoji li mogućnost nadoplate ukoliko korisnici žele iskoristiti dodatne usluge? Naravno, ukoliko žele, korisnici mogu nadoplatiti dodatne usluge.
Ostvaruju li korisnici dodatne pogodnosti kupnjom ove ponude?
Korisnici kupnjom ove ponude ostvaruju dodatni popust od 50% popusta na svaki sljedeći dolazak u salon Sara. U salonu pretežito koristimo preparate marke Framesi i Macadamia.

četvrtak, 6. listopada 2011.

Oglasite se na Googlu - seminar Google Adwords


Seminar vodi Josip Štilinović, predavač s velikim iskustvom u pripremi komunikacijskih projekata raznih razina zahtjevnosti. Najveći Ponuda Dana facebook dio karijere bavi se komunikacijama, najprije kao novinar (već tada koristi metode novinarstva potpomognutog IT tehnologijom), a potom prelazi u područje tržišnih komunikacija (odnosi s javnošću, marketing, upravljanje događajima, integrirano tržišno komuniciranje, online komunikacije, upravljanje projektima, interno komuniciranje i drugo). Certificirani je trener reklama na Googlu Success Insights metode i stručnjak za odnose s javnošću edukacijske ustanove London School of Public Relations. Sudjelovao je u pripremi dobitničkih natječajnih dokumentacija za europske i HAMAG-ove fondove. Kao savjetnik u agencijama za odnose s javnošću i marketing osmišljavao je, vodio ili nadgledao brojne marketinške projekte.
Na jednodnevnom seminaru naučit ćete kako samostalno koristiti sustav oglašavanja Google AdWords te kako Vaše oglašavanje učiniti efikasnim.
Parking je osiguran svim polaznicima seminara.

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Naučite engleski, talijanski, njemački, francuski ili španjolski jezik u samom centru grada

Pijete kavicu, sjedite na radnom mjestu i točno gledate onu ulizicu od kolege koja je kao i svako jutro šefu donijela punu vrećicu svojih domaćih proizvoda. Ništa novo, jutro kao i svako drugo. I dok zamišljeno radite svoj posao šef iz drugog ureda traži pratnju za poslovni put u Berlin. Već je Vaš omiljeni kolega podigao dobrovoljno ruku, ali ubrzo je morao odustati jer ne zna reći ni „Guten Tag“. Ponosno ste se javili, naravno, jer ste uz Ponuda Dana facebook usavršili svoj njemački u Orbis školi stranih jezika i otišli kući spakirati kofer za Berlin. I Vama se može ostvariti ovakav scenarij uz tečaj engleskog :)

utorak, 27. rujna 2011.

Kraljevski tretman - četveroručna masaža, Spa tretman Ocean, oksigenizacija+10% popusta na sve usluge godinu dana


Na tijelo se na nanosi posebna formula Electrolyt gela, a specijalna membrana u kojoj je tijelo puni se kisikovom plazmom, koja transdermalno penetrira u tijelo, neutralizirajući preveliku kiselost. Rezultat je spa tretman takav da se višak pozitivnih iona u organizmu (tj. višak kiseline) neutralizira negativnim ionima kisikove plazme. Organizam se Ponuda Dana aktivne ponude dodatno puni energijom, sve funkcije se ponovo bude i organizam se "restarta" na novoj višoj energetskoj razini, lišen balasta kiselosti.
Dolazak biste trebali najaviti sedam dana ranije na broj 091 60 15 362.
Centar se nalazi na adresi Lobmayerove stube 2.

utorak, 20. rujna 2011.

Kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici za oftalmologiju Monokl na više lokacija za 90kn umjesto 300kn

Pregled vida nužno je obaviti barem pregled vida jednom u dvije godine i namijenjen je svim uzrastima. Kod odraslih osoba, ukoliko se pojave smetnje kao što su: peckanje očiju, suzenje, blještanje, iscjedak iz očiju, reakcija nelagode na svjetlo, izostanak oštrine vida na daljinu odnosno blizinu, bolovi u oku, pogrešna percepcija boja, "leteće mušice" ispred oka potrebno je odmah posjetiti okulistu.
Kod djece, ukoliko se pojave smetnje kao "žmirkanje očima" da bi vidjeli udaljene predmete, preveliko približavanja predmetima koji ih zanimaju, gledanje "ukrivo", držanje glave u nepravilnom položaju, česte glavobolje, česte upale očiju, stalno i obilno suzenje očiju, nepodnašanje sunčeve svjetlosti, bjelkasti odsjaj u zjenici potrebno je odmah posjetiti okulistu. Neovisno o PonudaDana aktivne ponude prisutnosti navedenih signala, a posebno ako u obitelji postoje određene bolesti oka prvi pregled se obavlja u prvoj godini života, a drugi oko treće kada vid dosegne određeni stupanj razvoja.

petak, 16. rujna 2011.

Body shaper sprava za vježbanje cijelog tijela


Molimo korisnike da nam trbušnjaci nakon isteka ponude pošalju e-mail sa svojim podacima - imenom i prezimenom i kućnom adresom na naš e-mail prodaja@electus-webshop.com u vrijeme radnog vremena koje je svakim radnim danom od 9h do 17h i mi ćemo im odgovoriti.
Body shaper na korisnikovu adresu stiže u roku od 3 do 5 radnih dana , a poštarina nije uključena u cijenu, ona iznosi 23kn plus PDV za cijelu Hrvatsku i plaća se prilikom preuzimanja paketa.
Koliko ste puta upisali teretanu i nakon samo par odlazaka shvatili da baš i niste za to. Koliko ste samo aerobica i fitnessa izmijenili da biste na PonudaDana facebook kraju završili na kavi s frendicom promatrajući zgođušne muškarce kako prolaze.

četvrtak, 8. rujna 2011.

Zaplešite Zumbu za kojom su poludile žene diljem svijeta u najpoznatijoj zagrebačkoj školi plesa za 75kn umjesto 150kn

Ponuda uključuje četiri puna sata tečaj zumbe kroz mjesec dana u vrhunskoj plesnoj školi Fredi na više lokacija.
Zumba je spoj aerobica i latino plesova, pleše se u manjim grupama i nije Vam potreban plesni partner. Ne trebate znati PonudaDana plesati da biste uživali u ludim zumba ritmovima, a rijetko se dogodi da žena isproba ovaj tip fitnessa i vrati se klasičnom aerobicu. Kratko i jasno - zumba je korisna, opuštajuća i što je najvažnije zabavna :)

nedjelja, 4. rujna 2011.

Botox - zaboravite na bore


Naravno, ali preporuča se da prođe botox za bore minimalno 3 mjeseca.
Rezultati botox-a su vidljivi nakon 2 do 7 dana.
Jedine nuspojave su sitne točkice blagog crvenila na mjestima uboda te eventualna kratkotrajna glavobolja.
Najbolje bi bilo da se korisnici jave minimalno deset dana prije za dogovor oko termina
Botox je lijek, toksin, eliksir mladosti. Botox je jedan od najpouzdanijih saveznika u borbi protiv bora, neumoljivih znakova starenja. Važno je da ga daje stručna osoba. Ključno je znati PonudaDana facebook odrediti mjesta na licu te količinu botoxa koji se ubrizgava.

četvrtak, 25. kolovoza 2011.

Anticelulitni tretman -81%

Ponuda dana uključuje 6 tretmana aromawickela, 6 tretmana vip aparatom transion i 6 parcijalnih aroma masaža, tj anticelulitni tretman paket od 18 tretmana.
Aromawickel su tretmani zavojima za smanjenje obujma i protiv celulita. Sastoje se od 4 različite faze sa različitom jačinom tretiranja željenog područja tijela aromawickel preparatima.
Korisnice se u zavojima priključuju na aparat vip transion koji djeluje elektrostimulacijama i poboljšava uklanjanje celulita, smanjuje obujam tretiranog područja i učvršćuje tonus kože.
Aromaterapija djeluje na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine u organizmu, a na taj način vršimo snažnu detoksikaciju. Samom masažom mehanički djelujemo na "razbijanje" masnih stanica. U tretmanu se i prakticira i zamatanje kojim se pospiješuje efikasni ulazak ulja u dublje slojeve kože ili znojenjem s kojim se također izvlači tekućina iz masnog tkiva.
Kombinacija ulja koja se koriste su geranij, borovica, grejp fruit i čempres koji se kombiniraju s nosiocima ulja: kantarionovo, nevenovo, maslinovo i sezamovo ulje.
Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 08h do 20h te subotom od 8h do 15h.
Cijeli tretman traje oko sat vremena po jednom dolasku.
Tretmane možete iskoristiti u 6 dolazaka.
Taj podatak je individualan i sve ovisi o sastavu tkiva i područja koji se tretira. Nakon 6 dolazaka gubi se 1 do 1.5 centimetar.
Rezultati su također relativni. Kod nekih korisnika su vidljivi rezultati već nakon drugog dolaska, ali nakon 6 će biti uočljivi svakako.
Na tretmane se preporučuje dolaziti svaki dan.
Tretiraju se noge, trbuh i stražnjica, ovisno o potrebama klijenta.
Puno bolji rezultati se postižu ukoliko se tretira jedno kritično područje.
Dolazak je potrebno najaviti jedan dan prije na broj 01/ 4646-466.
Trudnicama se ne preporuča koristiti tretmane dok dojilje mogu koristiti tremane.

utorak, 23. kolovoza 2011.

Trajno uklanjanje dlačica

Ponuda uključuje trajno uklanjanje dlačica IPL metodom s područja bikini zone, pazuha ili brazilku. 
Cijene svih usluga možete pregledati na CJENIKU. 
Naravno, možete je pogledati na linku Kozmetički salon Melanie. 
Korisnici mogu birati između bikini zone, pazuha i brazilke. 
Tretman traje 15 minuta. 
Potvrda se može iskoristiti u tri dolaska, koliko je i tretmana. 
Osoba na svoje ime može iskoristiti tri potvrde te može kupiti neograničen broj potvrda kao poklon prijatelju. 
Prvi rezultati vidljivi su već nakon prvog tretmana. 
Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka 8-20h i subotom 9-14h. 
Za najbolje rezultate preporučamo razmak od četiri tjedna između svakog tretmana, zato molimo sve naše buduće korisnike da svoje termine rezerviraju odmah po isteku ponude kako bi svi došli na red u vrijeme koje žele. 
U prosjeku je potrebno od pet do osam tretmana.
Naravno, sve osim područja bikini zone. 
Na dodatne tretmane korisnicima ćemo omogućiti 40% popusta. 
Naravno, što je dlaka tamnija to ju je lakše tretirati. 
Molimo korisnike da se ne izlažu suncu deset dana prije i poslije tretmana. 
Nije potrebna posebna priprema, korisnici se mogu obrijati prije, no ukoliko ne stignu, mi ćemo to učiniti za njih. 
Tretmane izvodi Ivana, vlasnica salona :) 
Salon se nalazi na Trgu bana Josipa Jelačića 6. 
Molimo korisnice da svoj dolazak najave pet dana ranije na 091- 534 13 94 ili 01 - 48 16 658. 
Ne postoji određena skupina koja ne smije koristiti aparat, no trudnice i dojilje bi molili da nas kontaktiraju prije dolaska na tretman kako bismo ustanovili koje područje možemo tretirati. 
U salonu koristimo aparat Yperion. 
Nisu, riječ je o laganom peckanju koje korisnici zaborave čim vide prve rezultate :) 

ponedjeljak, 3. siječnja 2011.

Za samo 95 kn umjesto 400 kn uz nutricionističku analizu tijela i personaliziranu terapiju regulirajte i održite željenu težinu

Vrijeme blagdana je uistinu iscrpljujuće. Nakon nekoliko tjedana priprema, lutanja po gužvama u potrazi za poklonima, pripremanja raznih specijaliteta, najlakše se prepustiti čarima domaćih delicija koje su u ovo vrijeme uvijek pri ruci. Teška hrana, kolačići svih vrsta, francuska salata... Znamo kako ova priča završava. Zato Vam dajemo doprinos za Vašu najbolju novogodišnju odluku. Ponuda Dana Varaždin i Body Creator centar za samo 95 kn umjesto 400 kn nude Vam stručnu metaboličku analizu tijela, nutricionističko savjetovanje i personaliziranu dijetoterapiju. Uz dodatna savjetovanja i tretmane održati ćete željenu težinu i promijeniti Vaše prehrambene navike na bolje.

Cilj Body Creatorove stručne analize tijela je detektiranje stvarnog stanja osobe i kreiranje potpuno personalizirane terapije za regulaciju tjelesne težine i preoblikovanje tijela. Navedena terapija sadrži biometrička mjerenja, antropometrijska mjerenja, mjerenje vitaminsko mineralnog statusa, proteinskog statusa, dijetoterapiju i nutricionističko savjetovanje. Nakon dobivenih rezultata, određuje se najučinkovitiji pristup rješavanju problema viška kilograma te Vam se pruža pomoć u stjecanju zdravih prehrambenih navika koje ste zanemarili za vrijeme blagdana. :) Ovo je ponuda uz koju nemate niti jedan izgovor da započnete s dijetom. Terapija uključuje period detoksikacije te dijetu koja je podijeljena u nekoliko faza od kojih svaka faza ima svoje značenje, ime i funkciju za postizanje dogovorenih rezultata. Ukoliko se odlučite sami riješiti problem kod kuće imate mogućnost stručnih savjeta i dalje dolazeći na kontrolna savjetovanja čija je cijena za vas isto tako umanjena za 50%. Uz stručne savjete nećete samo smršaviti već ćete željenu težinu održati uz stjecanje zdravih prehrambenih navika.